Τα μέλη της Τοπικής Κοινότητας Πάγου από την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου για τον δρόμο της Παρακοπής

Ζητούν σωστή αποκατάσταση

Το σοβαρό θέμα της ορθής(!) ασφαλτόστρωσης του δρόμου στην περιοχή της Παρακοπής έφεραν στο προσκήνιο τα μέλη της Τοπικής Κοινότητας Πάγου, στο πλαίσιο της πρόσφατης συνεδρίασής τους, οπότε και αποφάσισαν ομόφωνα να προχωρήσουν σε σχετικές επισημάνσεις προς την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, η οποία κι έχει την ευθύνη του επαρχιακού οδικού δικτύου.

Σύμφωνα με το πρακτικό της συνεδρίασης των τοπικών μελών της Κοινότητας του Πάγου, οι εργασίες ασφαλτόστρωσης που έγιναν τουλάχιστον προ έτους στην ίδια περιοχή, όχι μόνον δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα για την ασφαλή διέλευση των οδηγών, αλλά επί της ουσίας σχεδόν εξαφάνισαν... τα πεζοδρόμια.

Όπως αναφέρουν στην απόφασή τους τα ίδια τα μέλη, αλλά και όπως διαπιστώνει ο κάθε διερχόμενος οδηγός, η επιφάνειά τους βρίσκεται στο ίδιο ύψος με το οδόστρωμα.

Ως εκ τούτου, έλαβαν την απόφαση να επισημάνουν προς την Περιφέρεια που ήδη εκτελεί εργολαβία ασφαλτοστρώσεων και αποκαταστάσεων στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Σύρου, πως, η προγραμματισμένη παρέμβαση στον δρόμο της Παρακοπής θα πρέπει να γίνει ορθά, δηλαδή, να καθαιρεθεί – πρώτα κι απαραιτήτως - το παλαιό οδόστρωμα και να ακολουθήσουν οι νέες εργασίες.

 

 

Ετικέτες: