Συλλυπητήρια ψηφίσματα για το θάνατο του Γιώργου Κανάκη

  • Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου, 2019 - 10:07

"Η Σύρος που Αξίζουμε"

"Η είδηση της αδόκητης απώλειας του Γιώργου Κανάκη, μας έχει συγκλονίσει όλους.

Μιας απώλειας που δημιουργεί μεγάλο και δυσαναπλήρωτο κενό στην τοπική μας κοινωνία και στο νησί μας, στο οποίο ο Γιώργος Κανάκης προσέφερε, ανιοδιοτελώς, άδολα και απροσχημάτιστα, επί σειρά ετών, από διάφορες θέσεις και ρόλους στους τομείς της κοινωνικής προσφοράς, του πολιτισμού ως ζωγράφος και Πρόεδρος του ΘΕΠΟΣ Απόλλων αλλά και του σχεδιαμού και της ανάπτυξης σημαντικών λιμενικών έργων, ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου.

Καπετάνιε μας, σαλπάρισες για άλλα λιμάνια απάνεμα, χωρίς να μας προειδοποιήσεις.

Χωρίς να προλάβουμε να πούμε ένα στερνό αντίο, με μια ζεστή αγκαλιά και ένα τελευταίο ασπασμό.

Χωρίς να προλάβουμε να σου πού με το τελευταίο ευχαριστώ για κατευόδιο για όλα όσα, με αγάπη, έκανες για αυτόν εδώ τον τόπο.

Για το αγαπημένο σου νησί. Τη Σύρα μας.

Μέσα από την καρδιά μου, εκπροσωπόντας ολόκληρη τη μεγάλη οικογένεια της  “Σύρου που Αξίζουμε”, σε ευχαριστώ για την ανεκτίμητη και συνεπή προσφορά σου, για όλα όσα έκανες, με αγάπη και αφοσίωση, για την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας.

Σε ευχαριστώ, για τις πολύτιμες συμβουλές σου μα και γιατί, πάνω από όλα, μας δίδαξες τι σημαίνει ήθος, αξιοπρέπεια και αγάπη για τη Σύρο.

Νιώθω ευγνώμων που σε γνώρισα.

Θερμά συλλυπητήρια στην πολυαγαπημένη σύζυγο σου Μαρία και στους οικείους σου.

Αγαπημένε μας Καπετάνιε θα βρίσκεσαι για πάντα στην καρδιά και τη σκέψη μας.

Καλό ταξίδι!

Γιώργος Μαραγκός

Επικεφαλής Παράταξης

 “Η ΣΥΡΟΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΜΕ”

τ. Δήμαρχος Σύρου - Ερμούπολης"

 

Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σύρου

"Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σύρου εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για την απώλεια του μέλους του Δ.Σ. Γεωργίου Κανάκη, εξαιρετικού ανθρώπου και πολύτιμου συνεργάτη. 
Το έργο του αποτελεί ανεκτίμητη παρακαταθήκη και ελάχιστη παρηγοριά για όλους μας.
Αντί στεφάνου, θα κατατεθεί ποσό στη «Στέγη Ανηλίκων και Εφήβων Σύρου» στη μνήμη του εκλιπόντος.

Για το Δ.Σ. του Δ.Λ.Τ.Σ.

Ο Πρόεδρος
Δημήτριος Κοσμάς"

Πολιτιστικός Σύλλογος Ποσειδωνίας "Ο Ποσειδών"

"Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Ποσειδωνίας "Ο Ποσειδών", ύστερα από το άγγελμα του αιφνίδιου και απροσδόκητου θανάτου του Γιώργου Κανάκη, ο οποίος υπήρξε μέλος του Συλλόγου, συνήλθε εκτάκτως και αποφάσισε ομόφωνα να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια όλων των μελών του Συλλόγου προς την οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος, να παραστεί εκπρόσωπος του Δ.Σ. στην εξώδιο ακολουθία και να διαθέσει, αντί στεφάνου, στη μνήμη του συμβολικό χρηματικό ποσό στη Στέγη Ανηλίκων και Εφήβων Σύρου".

"Εν Χορδαίς και Οργάνοις"

"Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΝ ΧΟΡΔΑΙΣ & ΟΡΓΑΝΟΙΣ {Η Μεγάλη του Μάρκου Σχολή} μετά τη θλιβερή είδηση του πρόωρου και απροσδόκητου θανάτου του αγαπητού Γιώργου Κανάκη, ο οποίος υπήρξε μέλος του Σωματείου, συνήλθε εκτάκτως και αποφάσισε ομόφωνα να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια όλων των μελών του Σωματείου προς την οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος, να παραστεί εκπρόσωπος του Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία και να διαθέσει στεφάνι στη μνήμη του.

Εκ μέρους του Δ.Σ.

ο Αντιπρόεδρος

Στέλιος Νιώτης"