Αποκαταστάθηκε ο δρόμος που εξυπηρετεί την περιοχή του Άνω Μάννα (πλευρά Ιππικού Ομίλου - Λυκείων)

Διέλευση με ασφάλεια μετά από χρόνια

Συνθήκες ασφαλούς διέλευσης των οδηγών οχημάτων και δικύκλων εξασφαλίστηκαν στον δρόμο της περιοχής του Άνω Μάννα (πλευρά Ιππικού Ομίλου), μετά από τις εκτεταμένες εργασίες ασφαλτόστρωσης που πραγματοποιήθηκαν από τον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης.

Πρόκειται για έναν δρόμο που ξεκινά από το συγκρότημα των Λυκείων και φθάνει μέχρι την παράκαμψη του κεντρικού δρόμου του Άνω Μάννα που εξυπηρετεί και το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, ο οποίος τα τελευταία χρόνια είχε περιέλθει σε κάκιστη κατάσταση, αφού δεν είχε αναπτυχθεί καμία - έστω και μικρή - παρέμβαση αποκατάστασής του.

Λακκούβες, αποκόλληση τμημάτων της παλιάς ασφάλτου, αλλά και τμήματα που παρέμεναν τσιμεντοστρωμένα, πλέον έχουν αντικατασταθεί από νέα επίστρωση, με αποτέλεσμα την “ανάπτυξη” του δρόμου και στο πλάτος του.

Οι εργασίες έγιναν με εντολή της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης και με την αξιοποίηση κατάλληλων μηχανημάτων έχει προκύψει ένα ποιοτικό αποτέλεσμα, που εξασφαλίζει την ασφαλή μετακίνηση στους οδηγούς οχημάτων και κυρίως δικύκλων.

Θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθεί δε, πως, ο συγκεκριμένος δρόμος χρησιμοποιείται και από αρκετούς μαθητές Λυκείων που μεταβαίνουν στο σχολείο τους με μηχανή σε καθημερινή βάση.

 

 

 

 

 

Ετικέτες: