Επιτακτικό αίτημα του Συμβουλίου της Κοινότητας Ερμούπολης προς την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης

Επισκευή κιγκλιδωμάτων στα Βαπόρια

Έμφαση στο ιστορικό κέντρο της πόλης δίνει η Κοινότητα της Ερμούπολης, εστιάζοντας στην αισθητική αναβάθμιση της περιοχής Βαπόρια, όσον αφορά στα τμήματα των πεζοδρομίων της.

Πέραν των όποιων απαραίτητων παρεμβάσεων στην επιφάνειά τους, προκειμένου να μην υπάρχει ολισθηρότητα για τους πεζούς, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ζητούν και την επισκευή των κιγκλιδωμάτων του τοιχίου.

Η απομάκρυνσή τους και η επανατοποθέτησή τους, μετά από τις εργασίες συντήρησης, θα αναβαθμίσει σημαντικά την περιοχή, στην οποία περπατούν πολλοί επισκέπτες τόσο την πασχαλινή περίοδο, όσο και την καλοκαιρινή σεζόν.

Όσες παρεμβάσεις – αιτήματα συνδέονται με την περιοχή των Βαποριών, προωθούνται με επιτακτικό τόνο από την αρμόδια Κοινότητα, προκειμένου κάτοικοι κι επισκέπτες να θαυμάζουν την “αρχοντιά” της συγκεκριμένης θέσης.

Στο νήμα των ανωτέρω, ο Δήμος Σύρου - Ερμούπολης και η αρμόδια Τεχνική Υπηρεσία οφείλει να σκύψει και στα προβλήματα του τοιχίου, τα οποία είναι ιδιαιτέρως σοβαρά. Το φωτογραφικό υλικό αποτυπώνει τη γενικότερη κατάσταση στο σημείο.

 

Ετικέτες: