Συντηρήσεις και βελτιώσεις στο κτίριο της ΔΕΥΑ Σύρου στον πεζόδρομο της Ερμούπολης

Πρόσβαση για ΑΜΕΑ και νέα κουφώματα

Σημαντικές βελτιώσεις έχει δεχθεί το κτίριο της ΔΕΥΑ Σύρου στον πεζόδρομο της Ερμούπολης, οι οποίες αφορούν στην αντικατάσταση κουφωμάτων, αλλά και στη διευκόλυνση των ατόμων με κινητικά προβλήματα.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων εργασιών που έγιναν για την τοποθέτηση νέων κουφωμάτων στις εισόδους και στα παράθυρα του κτιρίου, τόσο στο ισόγειο, όσο και στον α΄ όροφο, προωθήθηκαν επιπλέον παρεμβάσεις που διευκολύνουν την εξυπηρέτηση των ΑΜΕΑ.

Ειδικότερα, στην αριστερή είσοδο του κτιρίου έγινε ράμπα ΑΜΕΑ, προκειμένου, συμπολίτες μας με αναπηρικά αμαξίδια να μπορούν να εισέρχονται στο κτίριο και να πραγματοποιούν τις δουλειές τους. Στο ύψος των συγκεκριμένων διαμορφώσεων μάλιστα, έχει τοποθετηθεί και η μεταλλική ράμπα ΑΜΕΑ που βρίσκεται στον πεζόδρομο, ώστε ορισμένοι συμπολίτες μας να μην συναντούν κανένα εμπόδιο στην πρόσβαση και τη μετακίνησή τους από και προς τη Δημοτική Επιχείρηση.

Πρόκειται για σημαντικές εργασίες της ΔΕΥΑ Σύρου που έρχονται να υπογραμμίσουν το αυτονόητο, πως, δηλαδή, ο τόπος μας πρέπει να είναι φιλικός σε κάθε άνθρωπο.