Προμήθεια εξοπλισμού και παιχνιδιών για την πλατεία του Φοίνικα, μέσω δωρεάς προς το Λιμενικό Ταμείο Σύρου

Τα παιδιά αποκτούν τη “γωνιά” τους

Η δυνατότητα να απασχολούνται εποικοδομητικά τα μικρά παιδιά κατά την επίσκεψή τους στην πλατεία του Φοίνικα θα παρέχεται προσεχώς από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σύρου, το ΔΣ του οποίου ενέκρινε την τοποθέτηση παιχνιδιών κι εξοπλισμού στον εσωτερικό χώρο του.

Συγκεκριμένα, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ομόφωνα έκαναν δεκτή χθες τη δωρεά από τον συμπολίτη μας Αντώνη Πρίντεζη (Ντάνος), η οποία αφορά σε απόκτηση μίας μεγάλης τρίλιζας, ενός μεγάλου λαβύρινθου καθώς και δύο παγκακιών με ιδιαίτερες βάσεις και ειδικότερα η μία σε σχήμα αχλαδιού και η άλλη σε σχήμα μανιταριών.

Πρόκειται για μία ευγενική κίνηση που αποδέχθηκε η νέα Διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου Σύρου προκειμένου να μπορούν να μικρά παιδιά να απασχοληθούν εποικοδομητικά κατά την παραμονή τους στον χώρο.

Ο εξοπλισμός θα τοποθετηθεί κάθετα στο δάπεδο της πλατείας και θα στερεωθεί κατάλληλα, ώστε να αποφευχθεί ατύχημα από πτώση παιχνιδιού. Σύμφωνα με τον Λιμενάρχη Σύρου, Γιάννη Βαμβακούση η εν λόγω τοποθέτηση στο νέο έργο της πλατείας Φοίνικα, επιτρέπεται αφού δεν πρόκειται για παρεμβάσεις μόνιμου χαρακτήρα.