Τοποθετούνται τα παιχνίδια της νέας παιδικής χαράς σε υπαίθριους χώρους του Αθλητικού Κέντρου “Δημήτριος Βικέλας”

Χριστουγεννιάτικο δώρο... για μικρά παιδιά

Συστηματικά προωθούνται οι εργασίες τοποθέτησης των παιχνιδιών και του εξοπλισμού της νέας παιδικής χαράς στο Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης “Δημήτριος Βικέλας”, καθ΄ όλη τη διάρκεια των τελευταίων δύο ημερών, προκειμένου ο χώρος να είναι έτοιμος πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με το πλάνο του Δήμου και των Τεχνικών Υπηρεσιών αξιοποιούνται τα μικρά αλσύλλια που διαθέτει το Αθλητικό Κέντρο πλησίον των γηπέδων του για τη διαμόρφωση της νέας παιδικής χαράς, στο εσωτερικό των οποίων τοποθετούνται με προσοχή τα παιχνίδια που θα χρησιμοποιούν τα μικρά παιδιά.

Βάσει πληροφόρησης της εφημερίδας, η νέα παιδική χαρά θα έχει περίπου δέκα παιχνίδια, όπως σπιτάκια, κούνιες, τσουλήθρα καθώς και άλλον εξοπλισμό, που αναμένεται να ξετρελάνει τα παιδιά. Οι εργασίες εκτιμάται πως θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Πρόκειται για μία θετική εξέλιξη που καταγράφεται λίγο πριν τα Χριστούγεννα και αφορά σε έναν μεγάλο χώρο που συγκεντρώνει μάλιστα κατά καιρούς και μεγάλο αριθμό μαθητών, λόγω της πραγματοποίησης σχολικών εκδρομών.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωσή της τοποθέτησης των παιχνιδιών θα υπάρξει ενημέρωση από τον Δήμο για τη διάθεση της παιδικής χαράς στο κοινό της.