Εκτεταμένου χαρακτήρα παρεμβάσεις για την “επούλωση” της καταστροφής στο δρόμο που διέρχεται από τα Λύκεια στη Σύρο

Αποκατάσταση του δρόμου μετά τις ζημιές

Άμεσα ανταποκρίθηκε ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης στη σοβαρή ανάγκη αποκατάστασης του δρόμου που εξυπηρετεί τα Λύκεια στο Μάννα, τις κατοικίες της περιοχής και διέρχεται από την κάτω πλευρά του Ιππικού Ομίλου Κυκλάδων, καθώς μετά από την πρόσφατη έντονη καταιγίδα, προκλήθηκαν ζημιές.

Συγκεκριμένα, ένα μεγάλο τμήμα του δρόμου λίγα μέτρα μακριά από την είσοδο του Ιππικού Ομίλου υπέστη καθίζηση, με αποτέλεσμα να απαγορευθεί η διέλευση οχημάτων, μηχανών αλλά και πεζών, για κάποιες ημέρες, προκειμένου να μην προκληθεί ατύχημα και τραυματισμός.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων τριών ημερών και μετά από αυτοψία της Τεχνικής Υπηρεσίας, παρουσία του αρμόδιου Αντιδημάρχου, Μηνά Αληφραγκή και του Δημάρχου, Νίκου Λειβαδάρα, βρίσκεται στο σημείο εργολάβος, ο οποίος αποκαθιστά τον δρόμο.

Πρέπει να σημειωθεί πως προ μικρού χρονικού διαστήματος, ο Δήμος είχε προχωρήσει σε πισσόστρωση του συγκεκριμένου δρόμου για την καλύτερη διέλευση, έργο που δεν είχε γίνει για πολλά χρόνια.

Αμέσως μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες αποκατάστασης του τμήματος που υπήρξε το πρόβλημα, θα υπάρξει ενημέρωση για τη διάθεση του δρόμου ξανά στην κυκλοφορία.