Απαιτείται αντικατάσταση των φωτιστικών σωμάτων στον παραλιακό δρόμο του Φοίνικα

Στα τυφλά... η βραδινή διέλευση

  • Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου, 2020 - 06:14
  • /   Eνημέρωση: 15 Ιαν. 2020 - 15:00

Σε κάκιστη κατάσταση έχουν περιέλθει τα φωτιστικά σώματα στον παραλιακό δρόμο του Φοίνικα και συγκεκριμένα, όσα έχουν απομείνει στις αρχικές θέσεις τους, με τη διέλευση οδηγών και πεζών να πραγματοποιείται κυριολεκτικά... στα τυφλά κατά τις βραδινές ώρες.

Ειδικότερα, εδώ και αρκετούς μήνες ορισμένα από αυτά δεν λειτουργούν, σε άλλα λείπουν οι προστατευτικοί γλόμποι, ενώ κάποια έχουν ήδη απομακρυνθεί εξαιτίας της μη λειτουργίας τους, καθώς η υγρασία προκάλεσε σκουριά στις βάσεις τους και μεγάλα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση.

Όπως διαπιστώνει ο καθένας και από το φωτογραφικό υλικό που παραθέτει η εφημερίδα, στον παραλιακό δρόμο είναι κενές οι θέσεις αρκετών φωτιστικών, με αποτέλεσμα να ελλοχεύει ο κίνδυνος ατυχήματος για πεζούς και οδηγούς τις νυχτερινές ώρες.

Πρόκειται για ένα θέμα το οποίο έχει καταγράψει το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σύρου ως αναπάντητο πρόβλημα, προκειμένου να προβεί στην προμήθεια και τοποθέτηση νέων φωτιστικών.

Ευχή των κατοίκων της περιοχής είναι αυτή η τοποθέτηση να έχει ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν και πάντως σίγουρα πριν το καλοκαίρι.