Γνωμοδοτήσεις της Κοινότητας Ερμούπολης κατά την τρέχουσα θητεία

Επισκευές, συντηρήσεις και βελτιώσεις στα Καμίνια

Αρκετά ανοικτά θέματα έχει η γειτονιά των Καμινίων σε επίπεδο συντηρήσεων στον κεντρικό δρόμο της και συγκεκριμένα στην οδό Κουντουριώτου, για τα οποία έχει γνωμοδοτήσει σχετικά η Κοινότητα της Ερμούπολης.

Συγκεκριμένα, η πρόεδρος Ανθή Χαλκιά και τα υπόλοιπα μέλη σε πρόσφατη συνεδρίασή τους υπογράμμισαν την ανάγκη της αποκατάστασης της λιθοδομής σε τοιχίο του δρόμου, προκειμένου να αποφευχθεί ατύχημα, αλλά και να προληφθεί μεγαλύτερη ζημιά στο σημείο.

Πέραν του εν λόγω θέματος όμως, κάτοικοι της περιοχής έχουν μεταφέρει την ανάγκη να υπάρξουν γενικότερες βελτιώσεις στη γειτονιά, όπως η ανάπτυξη διαγραμμίσεων στο parking κάτω από το νέο γήπεδο, καθώς επίσης η αποκατάσταση των μικρών τοίχων στα όρια του δρόμου, αλλά και η βελτίωση της τσιμεντένιας περίφραξης κάτω από το γήπεδο.

Πρόκειται για αιτήματα που θα βελτιώσουν σημαντικά την εικόνα των Καμινίων, που τα τελευταία χρόνια φαίνεται να αναβαθμίζεται χάρη στη δραστηριότητα του Πολιτιστικού Συλλόγου, αλλά και λόγω της υλοποίησης του νέου γηπέδου.