Απαιτείται άμεσα η βελτίωση της κάκιστης εικόνας των πινακίδων ανακοινώσεων σε περιοχές όπως του Ταξιάρχη, του Αγ. Γεωργίου και των Καμινίων

Ανυπαρξία συντηρήσεων... σε περιοχές εκτός Ερμούπολης

Ξεχασμένες... από τον κύκλο της γενικότερης φροντίδας των πινακίδων ανακοινώσεων στη Σύρο, παραμένουν ορισμένες εξ αυτών στις περιοχές του Ταξιάρχη, των Καμινίων και του Αγ. Γεωργίου, προκαλώντας σχολιασμό από κατοίκους, οι οποίοι και παρατήρησαν το συμμάζεμα των υπολοίπων, εντός Ερμούπολης.

Όπως είχε αναφερθεί σε παλαιότερο φωτορεπορτάζ της “Κοινής Γνώμης”, οι πινακίδες ανακοινώσεων εντός της πόλης, αλλά και αυτές των ορίων της, συντηρήθηκαν από τους εργάτες του αρμόδιου Τμήματος Μικρών Έργων της Τεχνικής Υπηρεσίας, προκειμένου να καταστεί παρελθόν η αντιαισθητική εικόνα τους, αλλά και να διαμορφωθούν κατάλληλα, για ανάρτηση ενημερώσεων ή άλλων πληροφοριών.

Σε αντίθεση με τις σχετικές εργασίες σε όλες τις πινακίδες εντός πόλης, παραμένουν χωρίς συντηρήσεις, αλλά και σκουριασμένες όσες βρίσκονται στις ανωτέρω τρεις περιοχές, γεγονός που μαρτυρά ότι ακόμη δεν έχουν αναπτυχθεί παρόμοιες παρεμβάσεις για την αισθητική βελτίωσή τους.

Ωστόσο, στο πλαίσιο της γενικότερης κάλυψης των καθημερινών θεμάτων του νησιού από τον Δήμο, επιβάλλεται ο καθαρισμός αλλά και το βάψιμο όσων έχουν απομείνει μέχρι στιγμής χωρίς φροντίδα.