Αυξημένα αντανακλαστικά πρέπει να επιδεικνύουν οι οδηγοί με φόντο τα “σύννεφα” χώματος που σηκώνονται καθώς εκκρεμεί η αποκατάστασή του

Συνεχή παράπονα για τον δρόμο της Βάρης

Στο χώμα... τυλίγονται τα οχήματα και τα δίκυκλα που διέρχονται από την περιοχή της Βάρης, καθώς η πρόοδος του έργου για το αποχετευτικό δίκτυο, συνοδεύεται από εκτενείς εκσκαφές στον κεντρικό δρόμο.

Ειδικότερα, στα σημεία του δρόμου που έχει ολοκληρωθεί η παρέμβαση του αρμόδιου εργολάβου στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τη ΔΕΥΑ Σύρου, απομένει η τελική αποκατάστασή τους, με αποτέλεσμα οι ανομοιομορφίες να καθιστούν επισφαλή τη διέλευση, αλλά και το χώμα να δυσχεραίνει έντονα τους οδηγούς των δικύκλων.

Πρέπει να σημειωθεί μάλιστα, πως δεν είναι λίγοι οι οδηγοί που με μειωμένη ταχύτητα αναγκάζονται να περνούν στο αντίθετο ρεύμα ώστε να μην προκαλέσουν ζημιά στα οχήματά τους, ενώ παρομοίως πράττουν και οι οδηγοί δικύκλων προκειμένου να διατηρήσουν την ισορροπία τους, αφού χάνουν... την ορατότητά τους.

Ως εκ τούτου, κρίνεται επιβεβλημένη – άμεσα - η τελική αποκατάσταση του δρόμου, αναφορικά με την οποία ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Σύρου, Ανδρέας Γιαλόγλου, σε πρόσφατες δηλώσεις του στην εφημερίδα, είχε γνωστοποιήσει πως οι τελικές επιστρώσεις με άσφαλτο κλειστού τύπου, τόσο στο δρόμο της Βάρης, όσο και σε άλλα τμήματα δρόμων από τα οποία “πέρασαν” έργα της ΔΕΥΑ Σύρου, αναμένονται να ξεκινήσουν τέλος Μαΐου με αρχές Ιουνίου.

Ετικέτες: