Πολύτιμη η βοήθεια του Ομίλου Φουσκωτών και Ταχύπλοων Σκαφών Σύρου προς το Λιμενικό Ταμείο

Τοποθετήθηκαν σημαδούρες σε παραλίες της Σύρου

Μέτρα για την ασφάλεια των λουομένων λαμβάνει το Λιμενικό Ταμείο Σύρου στις παραλίες ευθύνης του, έχοντας προχωρήσει στην τοποθέτηση σημαδούρων που οριοθετούν το θαλάσσιο τμήμα εντός του οποίου οι κολυμβητές μπορούν να απολαμβάνουν τα καλοκαιρινά μπάνια τους.

Η συγκεκριμένη τοποθέτηση των σημαδούρων έγινε με την πολύτιμη συμβολή των μελών του Ομίλου Φουσκωτών και Ταχύπλοων Σκαφών Σύρου (ΟΦΤΣΣ) προκειμένου να τοποθετηθούν ορθά και εγκαίρως, προτού αυξηθεί σημαντικά ο αριθμός των λουομένων στις παραλίες.

Πρέπει να υπενθυμιστεί, πως, η τοποθέτηση σημαδούρων κρίνεται επιβεβλημένη προκειμένου να γνωρίζουν οι λουόμενοι τα όρια στα οποία μπορούν να κολυμπήσουν με ασφάλεια, αφού εντός αυτών απαγορεύεται ρητά η είσοδος σκαφών.

Ως εκ τούτου, ο Όμιλος γνωρίζοντας καλά τη συγκεκριμένη ανάγκη, ανέλαβε την πρωτοβουλία σε συνεννόηση με τη Διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου Σύρου και η τοποθέτηση σημαδούρων και καλαδουριών έγινε αρχικά στις παραλίες του Φοίνικα και του Βούλγαρη ενώ θα ακολουθήσει και σε άλλες.