Τοποθετήθηκαν σημαδούρες και στην παραλία του Μέγα Γιαλού από τον Όμιλο Φουσκωτών και Ταχύπλοων Σκαφών Σύρου

Οριοθέτηση της ασφάλειας των λουομένων

Στην τοποθέτηση σημαδούρων για την προειδοποίηση των λουομένων σχετικά με τα ασφαλή όρια για το καλοκαιρινό μπάνιο τους και στην παραλία του Μέγα Γιαλού προχώρησε ο Όμιλος Φουσκωτών και Ταχύπλοων Σκαφών Σύρου τις προηγούμενες ημέρες.

Σε συνέχεια των αντίστοιχων ενεργειών των μελών του Ομίλου και στις παραλίες των Αγκαθωπών, του Φοίνικα και του Βούλγαρη, ήρθε η νέα πολύτιμη κίνησή τους, σε μία ακόμη παραλία της Σύρου, στην οποία συγκεντρώνεται μεγάλος αριθμός λουομένων, πολλοί εκ των οποίων είναι και μικρά παιδιά. Άλλωστε, ο Μέγας Γιαλός αποτελεί μία οικογενειακή παραλία, στην οποία τους καλοκαιρινούς μήνες προσέρχονται αρκετοί γονείς για το καθημερινό μπάνιο τόσο το δικό τους, όσο και των παιδιών τους.

Η τοποθέτηση των κίτρινων σημαδούρων αποτελεί μία βασική προϋπόθεση ασφάλειας για τους πολίτες σε κάθε παραλία, προκειμένου να οριοθετείται ο χώρος που οι πολίτες μπορούν να κολυμπούν χωρίς να ανησυχούν για τη “διείσδυση” κάποιας βάρκας ή κάποιου σκάφους.

Οι παραπάνω ενέργειες γίνονται σε συνεννόηση με τις τοπικές Αρχές, οι οποίες είναι υπεύθυνες να μεριμνούν για την τοποθέτηση σημαδούρων.