Απαιτούνται αυξημένα αντανακλαστικά από τους διερχόμενους οδηγούς μέχρι την αποκατάσταση του προβλήματος από την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου

Καθίζηση σε επαρχιακό δρόμο της Ποσειδωνίας

Καθίζηση τμήματος σε δρόμο του επαρχιακού δικτύου της Ποσειδωνίας προκλήθηκε προχθές το απόγευμα, με τους διερχόμενους οδηγούς να καλούνται να επιδεικνύουν αυξημένα αντανακλαστικά, προκειμένου να αποφύγουν την πρόκληση ατυχήματος, όπως πτώσης.

Για το πρόβλημα στη θέση Πλάτανος, ενημερώθηκε η Κοινότητα της Ποσειδωνίας καθώς και μέλη της Δημοτικής Αρχής, ενώ επιπλέον, κλήθηκε και η Περιφέρεια ώστε να φροντίσει για την αποκατάσταση σε δρόμο που ανήκει στην ευθύνη της.

Από την πλευρά του Δήμου και της Περιφέρειας τοποθετήθηκαν προειδοποιητικά σήματα στο σημείο της καθίζησης και λίγα μέτρα μακριά από αυτό, ώστε οι οδηγοί να μειώνουν ταχύτητα και να προσέχουν.

Σημειώνεται πως μία μέρα, μετά, η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου εξέδωσε ανακοίνωση για την ανάπτυξη έργων στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Σύρου, της Τήνου και της Μυκόνου.

Ωστόσο, το εν λόγω πρόβλημα πρέπει να αντιμετωπισθεί άμεσα για την ασφάλεια των οδηγών και ανεξάρτητα από τους χρόνους που θα “τρέξει” η νέα εργολαβία.