Σημαντικές πρωτοβουλίες για το περιβάλλον της περιοχής από τα μέλη και τους φίλους του Πολιτιστικού Συλλόγου Χρούσσων Σύρου

Φωτεινός και πεντακάθαρος ο πολιτιστικός χώρος στα Χρούσσα

Την πιο ουσιαστική αγκαλιά για την περιοχή του “άνοιξε” ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χρούσσων, τα μέλη και οι φίλοι του οποίου έσπευσαν να προβούν σε καθαρισμούς τόσο στο μικρό θεατράκι, όσο όμως και στον χώρο του parking, αλλά και στον δρόμο που οδηγεί προς την εκκλησία της Φανερωμένης.

Πρόκειται για εργασίες που έγιναν εθελοντικά με την ευχή και την ελπίδα της υποδοχής κόσμου το φετινό καλοκαίρι, υπό την προϋπόθεση της δυνατότητας πραγματοποίησης εκδηλώσεων, αν δοθεί το “πράσινο φως” από τους αρμοδίους, με φόντο την “απειλή” του κορωνοϊού.

Σε λιτή ανακοίνωσή του, το ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Χρούσσων, αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: “Ευχαριστούμε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου και όσους βοήθησαν και συνέβαλαν στο καθαρισμό του χώρου, του Parking, και του δρόμου προς Φανερωμένη. Επίσης, ευχαριστούμε τον Αντιδήμαρχο, Π. Μώτο και τους εργάτες του Δήμου για τη μεταφορά των χόρτων και για τον καθαρισμό του δρόμου προς την κατασκήνωση, κάτι που πρέπει να γίνει και από την Περιφέρεια σε όλο το δημόσιο δρόμο των Χρούσσων. Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι μετά από επικοινωνία που είχαμε με τον Γ. Λεονταρίτη μας δήλωσε ότι μηχανικός της Περιφέρειας έκανε έλεγχο του δρόμου για να προγραμματιστούν οι καθαρισμοί. Πιστεύουμε ότι θα έχουμε έγκαιρα ενημέρωση από την Περιφέρεια ώστε να βοηθήσουμε και εμείς. Επίσης, ευχαριστούμε και την Πυροσβεστική για τη συχνή παρουσία της στο χώρο μας, με σκοπό την προστασία των Χρούσσων και όλης της γύρω περιοχής. Τέλος και την Καθολική Επισκοπή και την Ενορία της Φανερωμένης για την πολύτιμη στήριξη προς το Σύλλογο μας”.