Προσφορά της Ομάδας Αιγαίου στο μικρό Κυκλαδονήσι

Προσβασιμότητα για ΑΜΕΑ με seatrac στο Κουφονήσι

  • Πέμπτη, 25 Ιουνίου, 2020 - 06:12

Σε μία ιδιαιτέρως συγκινητική κίνηση προχωρά η Ομάδα Αιγαίου, η οποία ενισχύει το κομμάτι της προσβασιμότητας σε παραλία του Άνω Κουφονησίου, μέσω της διάθεσης ενός seatrac (ράμπας ΑΜΕΑ).

Πρόκειται για μία ενέργεια που έρχεται να βοηθήσει στην ισότιμη πρόσβαση των ατόμων με κινητικά προβλήματα στην παραλία και τη θάλασσα, η οποία και αναγνωρίζεται από την πλευρά του προέδρου των Κουφονησίων, Αντώνη Κωβαίου.

Ο ίδιος σε λιτή ανακοίνωσή του στα social media, εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τα μέλη της Ομάδας Αιγαίου, καθώς μέσω αυτής της κίνησης απαντώνται σοβαρά θέματα των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα.

Υπενθυμίζεται ότι η Ομάδα Αιγαίου πραγματοποιεί σημαντικές αποστολές σε ετήσια βάση στα μικρά νησιά προκειμένου να προσφέρει έργο στους κατοίκους τους.

Ακολουθεί η δήλωση του κ. Κωβαίου.

Αδιάκοπη στήριξη των μικρών νησιών”

Η αγαπημένη μας Ομάδα Αιγαίου συνεχίζει αδιάκοπα να στηρίζει τους κατοίκους των Κουφονησίων και των επισκεπτών τους, βελτιώνοντας συστηματικά την ποιότητα της ζωής μας.

Η πρόεδρος Denise Tsimis, το διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη της με μεγάλη ευαισθησία προβαίνουν σε μια κίνηση ιδιαίτερου συμβολισμού, μειώνουν τις ανισότητες αναπτύσσουν την κοινωνική δικαιοσύνη μεταφέροντας το μήνυμα πως δεν υπάρχουν διακρίσεις δεν υπάρχουν αποκλεισμοί όλοι οι πολίτες έχουμε ίσα δικαιώματα ίσες ευκαιρίες.

Είμαστε συγκινημένοι που από τα μικρά νησιά τα Κουφονήσια μέσω της Ομάδας Αιγαίου σε συνεργασία με τον Ιγνάτιο Φωτίου τοποθετούν πρώτα σύστημα seatrac δημιουργώντας συνθήκες πρόσβασης σε άτομα με κινητικές δυσκολίες. Θερμά συγχαρητήρια στην Ομάδα Αιγαίου. Είμαστε ευγνώμονες.

 

Ετικέτες: