Απαιτείται άμεσα επαναδιαγράμμιση και οριοθέτηση των θέσεων στάθμευσης στον χώρο του parking

“Λαβύρινθος” διαγραμμίσεων στο Νησάκι

Αποπροσανατολιστικά και μόνον απέναντι στην ανάγκη ορθής κυκλοφοριακής συμπεριφοράς των οδηγών λειτουργούν πλέον οι αποχρωματισμένες διαγραμμίσεις στο χώρο στάθμευσης στο “Νησάκι”, αφού το σύνολο αυτών – παλαιών και νέων - έχουν αφεθεί να ξεθωριάσουν, διαμορφώνοντας έναν λαβύρινθο... κατευθύνσεων, στο μεγαλύτερο parking της Ερμούπολης.

Όπως διακρίνεται στο φωτογραφικό υλικό, δεν υπάρχουν μόνον διπλές και τριπλές διαγραμμίσεις στις διαθέσιμες θέσεις στάθμευσης που καθιστούν δυσδιάκριτα τα ελεύθερα πλέον τμήματα στα οποία μπορεί να αφήσει σωστά ένας οδηγός το όχημά του, αλλά υπάρχουν ακόμη και ξεθωριασμένα βέλη που δείχνουν... προς θέσεις σταθμευμένων οχημάτων.

Η ορθή επαναδιαγράμμιση με μέριμνα του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σύρου κρίνεται επιβεβλημένη για την αποφυγή κυκλοφοριακού χαμού στο Νησάκι, στο οποίο συγκεντρώνεται ήδη μεγάλος αριθμός οχημάτων. Επιπλέον, η άφιξη επισκεπτών στο νησί, επιβάλλει την έγκαιρη ρύθμιση όλων των θεμάτων που θα βοηθήσουν στην καλύτερη λειτουργία της πόλης, η οποία είναι γεγονός πως τους καλοκαιρινούς μήνες βιώνει κυκλοφοριακό ίλιγγο.

 

 

 

Ετικέτες: