Διαγραμμίσεις και τοποθέτηση ενημερωτικών πινακίδων από το Λιμενικό Ταμείο Σύρου

“Τάξη” στη λειτουργία του kiss and ride

Στις απαραίτητες διαγραμμίσεις, επαναδιαγραμμίσεις αλλά και στην τοποθέτηση των απαραίτητων ενημερωτικών πινακίδων σχετικά με τα νέα “μέτρα” που αφορούν την ομαλή λειτουργία του χώρου kiss and ride στην παραλία της Ερμούπολης, προχώρησε το Λιμενικό Ταμείο Σύρου, τέλος της περασμένης εβδομάδας.

Ειδικότερα, το Διοικητικό Συμβούλιο του Λιμενικού Ταμείου Σύρου είχε προτείνει να επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο για την αποεπιβίβαση επιβατών από και προς το πλοίο, η στάση επαγγελματικών οχημάτων και συγκεκριμένα ταξί, τουριστικών/ξενοδοχειακών λεωφορείων, Ε.Ι.Χ μεταφοράς πελατών τουριστικών καταλυμάτων (Ν.4093/2012 αριθ.1 παραγρ.Η2), ενοικιαζομένων οχημάτων και Ι.Χ. οχημάτων, στις θέσεις που καθορίζονται από το υπ’αριθ.1-Μάϊος 2020 σχέδιο που συντάχθηκε από το Τ.Τ.Υ, κατά το χρονικό διάστημα σαράντα πέντε 45' λεπτών πριν τον κατάπλου Ε/Γ πλοίου έως σαράντα πέντε 45' λεπτών μετά τον απόπλου αυτού.

Επιπλέον είχε προτείνει για το χρονικό διάστημα 08:00-22:00 να επιτρέπεται η ολιγόλεπτη στάθμευση έως σαράντα (40' λεπτά), αποκλειστικά σε Ι.Χ. οχήματα, εκτός από το χρονικό διάστημα κατάπλου/απόπλου πλοίων. Υπενθυμίζεται πως οι εν λόγω αποφάσεις εγκρίθηκαν από την Λιμενική Αρχή Σύρου.

 

 

Ετικέτες: