Ξεκίνησε η επιστροφή των εκδρομέων στην Αθήνα

Αναχώρηση 2.000 επισκεπτών από Σύρο για Πειραιά

Έκτακτη δρομολόγηση πλοίου της Blue Star για να εξυπηρετήσει τις αυξημένες ανάγκες από το λιμάνι της Ερμούπολης
  • Κυριακή, 16 Αυγούστου, 2020 - 15:20

Ξεκίνησε η επιστροφή των επισκεπτών προς την Αθήνα, από τη Σύρο, η οποία εξυπηρετήθηκε με τρία δρομολόγια, σήμερα, Κυριακή 16 Αυγούστου για να καλυφθεί η μετακίνηση περίπου 2.000 ατόμων. 

Στο λιμάνι της Ερμούπολης λήφθηκαν ιδιαίτερα μέτρα από τη Λιμενική Αρχή Σύρου σε συνεννόηση και με την εταιρεία Blue Star Ferries, προκειμένου να αποφευχθεί στον μέγιστο δυνατό βαθμό ο συνωστισμός του κόσμου λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. 

Ειδικότερα, στις 15.15 αναχώρησε το Blue Star 1 για τον Πειραιά, έχοντας φθάσει ένα τέταρτο νωρίτερα στο λιμάνι της Ερμούπολης για να "φορτώσει" τον κόσμο και τα οχήματα, με σκοπό να μην συνυπάρξει η εν λόγω κίνηση με την αντίστοιχη του Blue Star Paros, το οποίο ακολούθησε και αναχωρεί στις 16.00 από τη Σύρο. 

Επιπλέον, ένας αριθμός επισκεπτών φεύγει από την πρωτεύουσα των Κυκλάδων με το δρομολόγιο του Worldchampion Jet στις 17.10. 

Σημειώνεται πως οι λιμενικοί επέδειξαν αυξημένα αντανακλαστικά για την εξυπηρέτηση των ατόμων που επιστρέφουν στο λιμάνι του Πειραιά, προβαίνοντας και σε συνεχείς συστάσεις για τις απαραίτητες μάσκες. 

Όλο το ρεπορτάζ και αναλυτικά τα στοιχεία των αναχωρήσεων στην έντυπη έκδοση της "Κοινής Γνώμης".