Πλησίον της εισόδου του Δημοτικού Σχολείου Ποσειδωνίας κι επί του επαρχιακού δρόμου

Ξεθώριασε ο τρισδιάστατος χαρακτήρας της διάβασης

Αποχρωματίστηκε με το πέρασμα του χρόνου καθώς και λόγω της συνεχούς διέλευσης οχημάτων, δικύκλων και φορτηγών η τρισδιάστατη διάβαση που είχε σχεδιαστεί στον επαρχιακό δρόμο της Ποσειδωνίας και συγκεκριμένα στο ύψος της παρακαμπτήριας οδού που οδηγεί στην είσοδο του Δημοτικού Σχολείου της περιοχής, με αποτέλεσμα να μην είναι επαρκώς ορατή από τους διερχόμενους οδηγούς.

Όπως διαπιστώνει ο καθένας από το φωτογραφικό υλικό, η όμορφη πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Ποσειδωνίας χάνει τον πολύτιμο χαρακτήρα της, αφού πλέον διακρίνονται μόνον από πολύ κοντά οι λωρίδες της διάβασης πεζών.

Δεδομένης της καθημερινής μετακίνησης παιδιών από και προς το σχολείο της περιοχής, καθώς ξεκίνησε ήδη η νέα σχολική χρονιά, αξίζει τόσο οι αρμόδιοι για τα σχολεία, όσο και οι αυτοδιοικητικοί που έχουν στην ευθύνη τους το συγκεκριμένο οδικό δίκτυο, να μεριμνήσουν για τις απαραίτητες εργασίες βαψίματος της τρισδιάστατης διάβασης.

Προς υπενθύμιση του αναγνωστικού κοινού, σημειώνεται πως πέρυσι το κόστος των χρωμάτων είχε καλυφθεί από τον κ. Αθανάσιο Μαρτίνο.