Ανοικτά θέματα συντήρησης σε φωτιστικά σώματα και μικρούς στύλους σε ορισμένα σημεία της Ερμούπολης

“Αγνοούνται” τμήματα φωτιστικών σε κηπάρια

Αναπάντητα θέματα όσον αφορά τον ηλεκτροφωτισμό της Ερμούπολης κατά τις βραδινές ώρες διαπιστώνονται το τελευταίο διάστημα, καθώς ορισμένα φωτιστικά σώματα και μικροί στύλοι βρίσκονται εκτός λειτουργίας.

Ειδικότερα, έχουν αφαιρεθεί τμήματα μικρών πράσινων φωτιστικών από το κηπάριο πλησίον του Ι.Ν. Μεταμορφώσεως, καθώς και από το κηπάριο που βρίσκεται πλησίον του χώρου στάθμευσης στο Καρνάγιο (απέναντι από το Πiraiki Center).

Προφανώς τα συγκεκριμένα φωτιστικά σώματα θα πρέπει να αντικατασταθούν άμεσα, προκειμένου να διευκολύνουν τις βραδινές μετακινήσεις των πολιτών, ενώ παρομοίως συντηρήσεις θα πρέπει να υπάρξουν και για άλλους στύλους, όπως ενδεικτικά στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, καθώς όπισθεν του ναού έχει διαπιστωθεί η καταστροφή μερικών βάσεων, με αποτέλεσμα τα καλώδια να είναι εκτεθειμένα στις “επιθετικές” διαθέσεις του καιρού, καθώς ξεκινήσαμε να διανύουμε ήδη το φθινόπωρο.

Αξίζει να υπογραμμισθεί πως η ανάπτυξη γενικότερης φροντίδας για τα συγκεκριμένα θέματα δεν θα εξασφαλίσει μόνον ποιοτικότερο φωτισμό της πόλης και των διάφορων περιοχών, αλλά κυρίως θα ευνοήσει στην ασφαλή βραδινή μετακίνηση των κατοίκων.