Καμία αλλαγή μέχρι σήμερα στον μικρό πεζόδρομο που συναντάται με την οδό Πρωτοπαπαδάκη

Παραμένει υποβαθμισμένη αισθητικά η οδός Ανάφης

  • Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου, 2020 - 06:14
  • /   Eνημέρωση: 21 Σεπ. 2020 - 14:32

Εξαιρετικά υποβαθμισμένη αισθητικά παραμένει η μικρή οδός Ανάφης που συναντάται κάθετα με τον κεντρικό πεζόδρομο της Ερμούπολης, δηλαδή την οδό Πρωτοπαπαδάκη, αφού δεν έχει εφαρμοστεί καμία αλλαγή από εκείνες που είχε δεσμευθεί να προωθήσει η Διοίκηση του ΦΟΔΣΑ Σύρου, στην έναρξη της θητείας της.

Ειδικότερα, αν και είχε αναφερθεί πως θα σταματήσει η εναπόθεση χαρτοκιβωτίων και ανακυκλώσιμων, έξω από τον χώρο των δημοτικών τουαλετών, μέχρι σήμερα, δεν έχει διαπιστωθεί κάποια σημαντική αλλαγή σχετικά με τις “συνήθειες” που γνωρίζαμε ως τώρα, με αποτέλεσμα, να συμπληρώθηκε ένα ακόμη καλοκαίρι, κατά το οποίο ο μικρός πεζόδρομος παρουσίαζε εικόνα που δεν άρμοζε και δεν αρμόζει στο κέντρο της Ερμούπολης.

Υπενθυμίζεται πως η πλευρά του ΦΟΔΣΑ Σύρου είχε συνεργαστεί με την Κοινότητα Ερμούπολης σχετικά με την απόφαση κατάργησης του συγκεκριμένου σημείου, ως χώρου ανακύκλωσης, ωστόσο, σήμερα, σε καθημερινή βάση, αλλά σε μικρότερη ποσότητα, συνεχίζουν ορισμένοι να αφήνουν κούτες και χαρτοκιβώτια.

Η εικόνα της βρώμικης και καθόλου φροντισμένης οδού, οφείλει να προβληματίσει τους αρμοδίους, οι οποίοι θα ήταν ωφέλιμο, να υλοποιήσουν τις αποφάσεις τους.

 

 

Ετικέτες: