Αναμονή για την τελική ασφαλτόστρωση στο οδικό τμήμα της Βάρης, όπου και σκάφτηκε για το μεγάλο και σημαντικό έργο της αποχέτευσης

Εκκρεμότητες που δρομολογούνται...

Εντός της εβδομάδας θα πέσει αμμοχάλικο για την ομαλοποίηση των ανοικτών σημείων

Στην επίστρωση - με αμμοχάλικο - των ανοικτών τμημάτων του οδικού τμήματος της Βάρης, το οποίο σκάφτηκε για την υλοποίηση του έργου της αποχέτευσης, θα προχωρήσει εντός της εβδομάδας ο αρμόδιος εργολάβος, προκειμένου να ομαλοποιηθεί προς το παρόν η κατάσταση για την προστασία των οδηγών κατά τη διέλευσή τους.

Δυστυχώς, η ανάπτυξη εργολαβίας σε άλλο νησί την καλοκαιρινή περίοδο από τον υπεύθυνο, προκάλεσε καθυστέρηση όσον αφορά το κλείσιμο με ασφαλτόστρωση του πολυσυζητημένου τμήματος του κεντρικού δρόμου της Βάρης στη Σύρο, με αποτέλεσμα ο συγκεκριμένος δρόμος να μένει σε εκκρεμότητα ως και σήμερα.

Από την πλευρά της, η ΔΕΥΑ Σύρου ασκεί πίεση στον αρμόδιο για την διεκπεραίωση των απαιτούμενων εργασιών, προκειμένου να μην διατρέχουν κίνδυνο οι διερχόμενοι οδηγοί. Ωστόσο, όπως γίνεται αντιληπτό, δεδομένης της χειμερινής περιόδου, η άσφαλτος ανοικτού(!) τύπου, θα πρέπει να “στρωθεί” σε όσο το δυνατόν καταλληλότερες συνθήκες, προκειμένου να εξασφαλιστεί ένα ποιοτικό αποτέλεσμα.

Η ρίψη αμμοχάλικου επιλέχθηκε προς το παρόν, σαν μία ενδιάμεση λύση, μέχρι και τη φάση της ασφαλτόστρωσης, οι εργασίες για την οποία επιβάλλεται να μην καθυστερήσουν για μεγάλο διάστημα.

Υπογραμμίζεται πως κατά τη διάρκεια των παρεμβάσεων θα υπάρξει σήμανση για την προειδοποίηση των οδηγών.

 

 

Ετικέτες: