Σε κάκιστη κατάσταση πολλά τμήματα της ασφαλτόστρωσης στον δρόμο που εξυπηρετεί τη θέση της ζυγοπλάστιγγας στο Καρνάγιο

Καμία ανταπόκριση για τις λακκούβες... θανάτου

Απουσία ενεργειών έστω και προσωρινού χαρακτήρα μέχρι την πλήρη αποκατάσταση του δρόμου, διαπιστώνεται στην παρακαμπτήρια οδό, πλησίον της πλατείας Μάρκου Δουράτσου, στο Καρνάγιο, με αποτέλεσμα οι λακκούβες... θανάτου να παραμένουν ανοικτές, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για δικυκλιστές και πεζούς.

Η επικινδυνότητα που παρουσιάζεται στον συγκεκριμένο δρόμο, τον οποίον χρησιμοποιεί μεγάλος αριθμός οδηγών και πεζών, είχε επισημανθεί τον περασμένο μήνα με σχετικό φωτορεπορτάζ της εφημερίδας, προκειμένου να ευαισθητοποιηθούν οι αρμόδιοι και να μεριμνήσουν για την ανάπτυξη έστω και “μπαλωμάτων” προκειμένου να αποφευχθεί πτώση πολιτών.

Ωστόσο, μέχρι σήμερα, δεν έχει γίνει καμία παρέμβαση, με αποτέλεσμα, τις ημέρες της έντονης κακοκαιρίας και βροχόπτωσης, ο κίνδυνος για τους διερχόμενους, να μεγιστοποιείται σημαντικά.

Αν και ο συγκεκριμένος δρόμος θα αποκατασταθεί στο σύνολό του, στο πλαίσιο της μεγάλης λιμενικής παρέμβασης που θα πραγματοποιηθεί προσεχώς στην περιοχή που βρίσκεται η ζυγοπλάστιγγα, ωστόσο, κρίνεται επιβεβλημένη η κάλυψη των προβληματικών τμημάτων έστω και προσωρινά, για την αποφυγή οποιουδήποτε ατυχήματος.