Κανένα από τα φωτιστικά της παιδικής χαράς του Αθλητικού Κέντρου δεν λειτουργεί τις βραδινές ώρες, παρά τη μετακίνηση αθλητών από τον χώρο προς τα γήπεδα του τένις

“Στο σκοτάδι” όσοι εισέρχονται για ατομική άθληση

  • Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου, 2021 - 06:14
  • /   Eνημέρωση: 23 Φεβ. 2021 - 20:00

Αόρατη... παραμένει τις βραδινές ώρες η νέα παιδική χαρά του Αθλητικού Κέντρου Ερμούπολης, καθώς κανένα από τα φωτιστικά σώματα δεν έχει τεθεί σε λειτουργία μέχρι στιγμής.

Αν και μερικώς μόνον φωτίζεται η είσοδος προς τα δημοτικά γήπεδα του τένις, δυστυχώς τα φωτιστικά σώματα που είναι σε λειτουργία δεν επαρκούν για να βοηθήσουν στην ασφαλή μετακίνηση μεγάλων και μικρών αθλητών, οι οποίοι τις βραδινές ώρες αδυνατούν να διακρίνουν τον χώρο με ασφάλεια, με αποτέλεσμα να μετακινούνται “στο σκοτάδι”.

Παρά το γεγονός πως η παιδική χαρά δεν λειτουργεί δεδομένων των απαγορεύσεων λόγω της πανδημίας, καθώς δεν επιτρέπεται ο συγχρωτισμός κόσμου, ωστόσο, ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης θα μπορούσε να μεριμνήσει για τη λειτουργία έστω και δύο φωτιστικών εξ όσων έχουν τοποθετηθεί στην παιδική χαρά, προκειμένου να εξυπηρετούνται καλύτερα οι αθλητές του τένις, τις ώρες άφιξης και αναχώρησης από τα γήπεδα.

Το φωτογραφικό υλικό αποτυπώνει ακριβώς την κατάσταση που συναντά ο κάθε διερχόμενος αθλητής για να μεταβεί στα δημοτικά γήπεδα του τένις.

 

Ετικέτες: