Συμπληρωματικές εργασίες βαψίματος των κουφωμάτων του θεάτρου “Απόλλων”

Τελειοποιείται η εικόνα της πρόσοψης

Ολοκληρώνονται οι εργασίες βαψίματος των κουφωμάτων της πρόσοψης του ιστορικού θεάτρου “Απόλλων”, στο πλαίσιο της εργολαβίας που είχε ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης, με σκοπό τις απαιτούμενες συντηρήσεις, προκειμένου η εικόνα του κτιρίου να βελτιωθεί συνολικά.

Συγκεκριμένα, χθες το πρωί ο εργολάβος προχώρησε σε συμπληρωματικές εργασίες βαψίματος ορισμένων σημείων τόσο στις εισόδους, όσο και στα θολωτά παράθυρα, προκειμένου να “επουλώσει” σκασίματα, τα οποία και παρατηρήθηκαν από τον περασμένο Σεπτέμβριο μέχρι και σήμερα.

Πρόκειται για επεμβάσεις ήπιου χαρακτήρα, που έρχονται να προστεθούν στην εκτεταμένη φροντίδα που είχε αναπτυχθεί το περασμένο έτος, ώστε το θέατρο της Ερμούπολης να αποκτήσει μία άρτια εικόνα και ομοιόμορφη εξωτερικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Δήμος διατήρησε σταθερή την επικοινωνία με τον εργολάβο, ο δεύτερος εκ των οποίων με προθυμία απάντησε στα ανοικτά θέμα που διαπιστώθηκαν μετά από τις πρώτες εργασίες, λόγω καιρικών συνθηκών, που προκαλούν συστολές και διαστολές στα ξύλινα κουφώματα.