Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η κακή νοοτροπία της παράνομης στάθμευσης στην περιοχή που συγκεντρώνει μεγάλο αριθμό λουόμενων

Δίχως τέλος ο “εφιάλτης” στην Βάρη

  • Δευτέρα, 14 Ιουνίου, 2021 - 06:14
  • /   Eνημέρωση: 14 Ιουν. 2021 - 18:00

Προκλητικά και με... αμείωτο ρυθμό εξακολουθούν να σταθμεύουν παράνομα οδηγοί οχημάτων, ακόμη όμως και δικύκλων στην περιοχή της Βάρης και ειδικότερα στον δρόμο που οδηγεί προς την παραλία καθώς και κατά μήκος του δρόμου που συνδέει το χωριό με την Φάμπρικα, αδιαφορώντας για την ομαλή και ασφαλή διέλευση των διερχομένων.

Πρόκειται για μία επαναλαμβανόμενη κατάσταση, στην οποία οι υπεύθυνοι μένουν απαθείς, καθώς με απλή χρήση εύκαμπτων και πλαστικών κολωνακίων θα μπορούσε να αποτραπεί η συγκεκριμένη κατάσταση, η οποία διογκώνεται βδομάδα με την εβδομάδα, λόγω αύξησης της επισκεψιμότητας.

Παράλληλα, το parking που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την παραλία παραμένει με κενές θέσεις, ασχέτως του γεγονότος ότι έχει ριχτεί χαλίκι πλέον, ώστε να μην σηκώνεται χώμα κατά την άφιξη και αναχώρηση οχημάτων.

Αξίζει να σημειωθεί πως παρά το γεγονός ότι οι επιχειρήσεις της περιοχής αναμένουν επισκέπτες για να δουλέψουν, δυστυχώς, σε πολλές περιπτώσεις διαπιστώνεται ότι οι ίδιοι οι επιχειρηματίες ή και ορισμένοι εργαζόμενοί τους είναι οι ίδιοι που σταθμεύουν κατά μήκος του δρόμου, εμποδίζοντας την ομαλή ροή των άλλων οχημάτων.

Για την αντιμετώπιση των παραπάνω απαιτείται υπευθυνότητα και αλλαγή νοοτροπίας από κάθε πλευρά.