Συνάντηση φορέων της Τήνου για τη λειτουργία της τοπικής αγοράς

  • Πέμπτη, 1 Ιουλίου, 2021 - 09:56

Ο Εμποροεπαγγελματικός & Βιοτεχνικός Σύλλογος Τήνου και ο Σύλλογος Επαγγελματιών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Τήνου, στηριζόμενοι στην απόφασή τους για κοινή πορεία και αντιμετώπιση καταστάσεων που βάζουν σε κίνδυνο την υγεία και την επαγγελματική – οικονομική επιβίωση της Τήνου, ζητήσαμε με κοινό έγγραφο κατεπείγουσα συνάντηση με τους φορείς και τις υπηρεσίες του νησιού με θέμα τη λειτουργία της τοπικής αγοράς, η οποία έχει περιέλθει σε τραγελαφική κατάσταση με την αδράνειά τους.

Στη συνάντηση έχουν καλεστεί η Περιφερειακή Ενότητα Τήνου, ο Δήμος Τήνου, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Τήνου – Άνδρου, το Α.Τ. Τήνου και το Λιμεναρχείο Τήνου.

Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα σας ενημερώσουμε με νέο δελτίο τύπου.

Σας παραθέτουμε το σχετικό έγγραφο.

                                                                         

                      

ΘΕΜΑ : Κατεπείγουσα συνάντηση φορέων για τη λειτουργία της τοπικής αγοράς –Αθέμιτος

              ανταγωνισμός

 

Κύριοι 

τα μέλη του Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Επαγγελματιών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Τήνου ζητάμε κατεπείγουσα συνάντηση με θέμα τη λειτουργία της τοπικής αγοράς.

Δυστυχώς έχουμε διαπιστώσει ότι, η αδράνεια των φορέων – υπηρεσιών όσο αφορά στον έλεγχο της λειτουργίας της αγοράς είτε αφορά στην τήρηση των κανονιστικών που τη διέπουν είτε στα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας covid – 19, έχουν δημιουργήσει τρομερά προβλήματα μεταξύ των επαγγελματιών, με αποτέλεσμα διαπληκτισμούς, φαινόμενα αθέμιτου ανταγωνισμού και τη δημιουργία μίας υγειονομικής και οικονομικής βόμβας έτοιμης να εκραγεί προκαλώντας ανεπανόρθωτες ζημιές και αναρίθμητα θύματα είτε λειτουργούν με το σωστό είτε με το λάθος τρόπο, εκμεταλλευόμενοι την αναλγησία και την αδιαφορία που επικρατεί.

Παρακαλούμε για την άμεση ανταπόκρισή σας για την αντιμετώπιση αυτού του τόσο σοβαρού θέματος, ορίζοντάς μας ημερομηνία και ώρα κοινής συνάντησης, εάν είναι εφικτό στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Τήνου.