ΚΕΚ ΣΤΟΧΕΥΣΗ

Επιδοτούμενο πρόγραμμα για εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα

  • Πέμπτη, 15 Ιουλίου, 2021 - 10:19

Η ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΟΕ πρόκειται να υλοποιήσει ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ Προγράμματα Κατάρτισης και Πιστοποίησης Εργαζομένων στις Κυκλάδες, μέσω ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ και ΑΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (e-learning) 
Δικαίωμα συμμετοχής
Δικαίωμα συμμετοχής στα Προγράμματα έχουν όλοι οι Εργαζόμενοι του Ιδιωτικού τομέα (με σχέση εξαρτημένης εργασίας), ή εποχικά εργαζόμενοι.
Εκπαιδευτικό επίδομα
Για κάθε ωφελούμενο, προβλέπεται εκπαιδευτικό επίδομα, το οποίο ορίζεται στο ποσό των 5€ ανά ώρα κατάρτισης συμπεριλαμβανομένων των κρατήσεων. 
Τμήματα:
1.Υπεύθυνος Διαχείρισης Περιβαλλοντικών Συστημάτων 
2. Υπάλληλος Επεξεργασίας και Τυποποίησης Ελαιολαδου 
3. Στέλεχος Υποστήριξης Marketing Ελαιοκομικών Προϊόντων
4. Στέλεχος Εξαγωγικού-Διεθνούς Εμπορίου Ελαιοκομικών Προϊόντων  
5. Στέλεχος Πωλήσεων Ελαιοκομικών Προϊόντων
Δικαιολογητικά συμμετοχής:
• Φωτοτυπία δελτίου ταυτότητας. 
• Αντίγραφο του τίτλου εκπαίδευσης 
• Αντίγραφο τραπεζικού λογαριασμού, για την επιβεβαίωση του IBAN, στον οποίο θα είναι κύριος δικαιούχος ο/η Αιτών/ούσα 
Και
Α. Για τους εργαζόμενους:
1.Δικαιολογητικά προϋπηρεσίας: 
ΒΕΒΑΙΩΣΗ προϋπηρεσίας για χρήση σε ΑΣΕΠ και κάθε νόμιμη χρήση η οποία εξάγεται ως εξής: https://apps.ika.gr/eAccess/login.xhtml > ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ TAXISNET > ΚΩΔΙΚΟΙ TAXIXNET > ΑΠΟΣΤΟΛΗ > ΑΜΚΑ > ΕΙΣΟΔΟΣ > ΠΑΤΑΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑΣ > ΠΑΤΑΤΕ ΤΟ ΕΔΩ > ΕΚΤΥΠΩΣΗ > ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΩΣ PDF > ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ 
2. Δικαιολογητικά σχέσης εργασίας - καθεστώτος απασχόλησης: 
Αποδεικτικό Μισθοδοσίας (του προηγούμενου μήνα από τον μήνα υποβολής της αίτησης δηλ. για αιτήσεις Μαΐου θα κατατεθεί μισθοδοσία Απριλίου και για αιτήσεις Ιουνίου θα κατατεθεί μισθοδοσία Μαΐου) και Ε4 ΕΤΗΣΙΟΣ 2020 του Ωφελούμενου που εξάγεται ως εξής: https://employees.yeka.gr/ > ΚΩΔΙΚΟΙ TAXISNET > ΕΙΣΟΔΟΣ > ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ > ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ > ΕΠΙΛΟΓΗ Ε4 ΕΤΗΣΙΟΣ > ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ > ΕΠΙΛΟΓΗ Ε4 2020 > ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΣΕ PDF > ΑΝΑΡΤΗΣΗ). 
Β. Για τους εργαζόμενους σε αναστολή Θα πρέπει επιπροσθέτως των παραπάνω να υποβληθεί: Αντίγραφο βεβαίωσης αναστολής της επιχείρησης/εργοδότη, όπως αυτή αντλείται αυτόματα από το Πληροφοριακό Σύστημα (Π.Σ.) «ΕΡΓΑΝΗ» ή εκτύπωση της Υπεύθυνης Δήλωσης Εργαζόμενου για τη χορήγηση έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης, ως αποζημίωση ειδικού σκοπού, από το ΕΡΓΑΝΗ (εξάγεται µε τους κωδικούς taxisnet στο link https://supportemployees.services.gov.gr/
Γ. Για τους εργαζόμενους σε επιχείρηση που νομίμως χαρακτηρίζεται εποχική: ➢ Εάν την ημέρα υποβολής της αίτησης εργάζονται, εμπίπτουν στην περίπτωση των εργαζομένων γενικά και αναρτούν τα αντίστοιχα δικαιολογητικά (βλέπε παραπάνω Α). ➢ Εάν την ημέρα υποβολής της αίτησης βρίσκονται σε καθεστώς ανεργίας λόγω απασχόλησης σε εποχική επιχείρηση απαιτούνται: (Προσοχή! Είναι η μοναδική περίπτωση ανέργων που επιτρέπεται να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα) 
1. Δικαιολογητικά προϋπηρεσίας: ΒΕΒΑΙΩΣΗ προϋπηρεσίας για χρήση σε ΑΣΕΠ η οποία εξάγεται ηλεκτρονικά ως εξής: https://apps.ika.gr/eAccess/login.xhtml > ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ TAXISNET > ΚΩΔΙΚΟΙ TAXIXNET > ΑΠΟΣΤΟΛΗ > ΑΜΚΑ > ΕΙΣΟΔΟΣ > ΠΑΤΑΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑΣ > ΠΑΤΑΤΕ ΤΟ ΕΔΩ >ΕΚΤΥΠΩΣΗ > ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΩΣ PDF > ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ 
2. Αντίγραφο της Κάρτας Ανεργίας σε ισχύ. Προκειμένου να αποδειχτεί η εποχικότητα, η Κάρτα Ανεργίας πρέπει να συνοδεύεται: 
❖ Από το Έντυπο Καταγγελίας Σύμβασης Εργασίας (Ε6) υπογεγραμμένο από τον Άνεργο και τον Εργοδότη, ή από τη Βεβαίωση Λήξης Σύμβασης Ορισμένου Χρόνου (Ε7) υπογεγραμμένη από τον Εργοδότη και 
❖ από Βεβαίωση Εποχικότητας από την Επιχείρηση, ή από Αντίγραφο της “Απόφασης Υπαγωγής” στην επιδότηση από τον ΟΑΕΔ (είτε πρόκειται για το ειδικό εποχικό βοήθημα ή πρόκειται για την επιδότηση ανεργίας 3 μηνών και 5 ημερών για Ασφαλισμένους, οι οποίοι έχουν απασχοληθεί σε Τουριστικά και Άλλα Επαγγέλματα σε Επιχειρήσεις που λειτουργούν εποχικά)
Πληροφορίες και αιτήσεις στο ΚΕΚ ΣΤΟΧΕΥΣΗ
Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00-17:00 - ΜΑΥΡΟΚΟΡΔΑΤΟΥ 1, Βαπόρια, ΣΥΡΟΣ ΤΗΛ: 22810-82302 E-MAIL: info@stoxefsi.gr

 

Ετικέτες: