Επισημάνθηκαν(!) οι θέσεις στάθμευσης στο παραλιακό μέτωπο, με ευθύνη του Λιμενικού Ταμείου Σύρου

Έμφαση στην εξυπηρέτηση των ΑΜΕΑ στο Κίνι

Άκρως θετική καταγράφεται η εξέλιξη της επισήμανσης των θέσεων στάθμευσης ΑΜΕΑ στην παραλία του Κινίου, από το Λιμενικό Ταμείο Σύρου, προκειμένου να εξυπηρετούνται απρόσκοπτα οι συμπολίτες μας με κινητικά ή άλλα προβλήματα.

Συγκεκριμένα, υλοποιήθηκαν ήπιες εργασίες στο παραλιακό τμήμα και στη θέση που καταλήγει ο δρόμος του ποταμού, ώστε οι χώροι να διακρίνονται με ευκολία και οι συμπολίτες μας να μεταβαίνουν εύκολα και άμεσα στην παραλία του χωριού.

Ειδικότερα, έγιναν οι απαραίτητες διαγραμμίσεις, αποτυπώθηκε το ειδικό σήμα, ενώ τοποθετήθηκε και πινακίδα που προειδοποιεί άλλους οδηγούς για τις συγκεκριμένες θέσεις στάθμευσης, προκειμένου αυτές να μην καταλαμβάνονται αυθαίρετα.

Πρόκειται για ενέργειες με θετικό πρόσημο εν μέσω θερινής σεζόν μάλιστα, σε ένα νησί που έχει βραβευθεί άλλωστε και για τις υποδομές του στο θέμα της προσβασιμότητας των ΑΜΕΑ.

Ως εκ τούτου, οι πολίτες στο σύνολό τους, οφείλουν να σέβονται τα αυτονόητα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας με κινητικά προβλήματα, οι οποίοι έχουν δικαίωμα στο να απολαμβάνουν τα καλοκαιρινά μπάνια στη θάλασσα.