Εγγραφές στο Ημερήσιο ΕΠΑΛ Σύρου

  • Τετάρτη, 1 Σεπτεμβρίου, 2021 - 14:09
  • /   Eνημέρωση: 1 Σεπ. 2021 - 16:14

Καλούνται οι γονείς/κηδεμόνες/ενήλικες μαθητές/τριες που δεν έχουν πραγματοποιήσει ηλεκτρονική εγγραφή τον Ιούνιο στο Ημερήσιο ΕΠΑΛ Σύρου για το σχολικό έτος 2021–2022, να υποβάλλουν οπωσδήποτε  «Ηλεκτρονική Αίτηση εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής ή μετεγγραφής», μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές στην ηλεκτρονική διεύθυνση:https://e-eggrafes.minedu.gov.gr, συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία, από την 01/09/2021 και ώρα 12.00 έως και τη Δευτέρα 06/09/2021 και ώρα  23.59. Η ηλεκτρονική εγγραφή είναι απαραίτητη για τη φοίτηση στο σχολείο. Στην περίπτωση ανήλικων μαθητών/τριών την Ηλεκτρονική Αίτηση υποβάλλει ο κηδεμόνας που έχει καταχωρισθεί ως «Κηδεμόνας e-εγγραφές» στο ΠΣ myschool σύμφωνα με την αριθμ. 64547/ΓΔ4/3-6-2021 εγκύκλιο του Υ.ΠΑΙ.Θ. Σε περίπτωση ενήλικων μαθητών/τριών, Ηλεκτρονική Αίτηση μπορούν να υποβάλουν οι ίδιοι, με τους δικούς τους κωδικούς ΓΓΠΣ (taxis), εφόσον είναι καταχωρισμένοι στο ΠΣ myschool (ως κηδεμόνες του εαυτού τους). Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι δύνανται να υποβάλουν τις εν λόγω αιτήσεις και μέσω της διαδικτυακής πύλης https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/eggrapheana...

 

Για την είσοδο στην εφαρμογή e-εγγραφές, είναι απαραίτητοι οι κωδικοί ΓΓΠΣ (taxis) του κηδεμόνα του/της μαθητή/τριας που επιθυμεί να υποβάλει Ηλεκτρονική Αίτηση. Για τους/τις ανήλικους/ες μαθητές/τριες ή ενήλικα προστατευόμενα μέλη, που δε διαθέτουν κωδικούς ΓΓΠΣ (taxis), χρησιμοποιούνται αποκλειστικά οι κωδικοί ΓΓΠΣ (taxis) του γονέα ή κηδεμόνα ή του κατά τον νόμο υπεύθυνου αντίστοιχα που έχει καταχωριστεί στο Πληροφοριακό Σύστημα myschool. Επισημαίνεται ότι, αν οι αιτούντες/σες κηδεμόνες ή ενήλικοι/ες μαθητές/τριες δεν διαθέτουν κωδικούς ΓΓΠΣ (taxis), οφείλουν να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να τους αποκτήσουν έγκαιρα. 

Οι μαθητές/τριες ή οι κηδεμόνες αυτών που συναντούν δυσκολία στη συμπλήρωση των απαραίτητων στοιχείων στην εφαρμογή e-εγγραφές μπορούν να απευθύνονται στο helpdesk της εφαρμογής στα τηλέφωνα επικοινωνίας που βρίσκονται στην αρχική σελίδα της πλατφόρμας e-εγγραφές (ΕΠΑ.Λ. – Π.ΕΠΑ.Λ.: 2103443913) ή με e-mail μέσω της σελίδας «Επικοινωνία» της πλατφόρμας e-εγγραφές, εφόσον συνδεθούν, επιλέγοντας απαραίτητα τύπο σχολείου ΕΠΑ.Λ. Επίσης μπορούν να προσέρχονται στο σχολείο ή να επικοινωνήσουν για βοήθεια τηλεφωνικά στο 2281082731, από 9.00 έως 13.30. 

 

Επίσης όσοι γονείς/κηδεμόνες/ενήλικες μαθητές/τριες έχουν πραγματοποιήσει ηλεκτρονική εγγραφή και δεν έχουν προσκομίσει τα αντίστοιχα έντυπα δικαιολογητικά της τυπικής εγγραφής, παρακαλούνται να το κάνουν άμεσα ή να τα αποστείλουν με email στο epalsyros@gmail.com μέχρι τις 13/09/2021. 

Πληροφορίες στην ιστοσελίδα του σχολείου www.epalsyrou.gr 

Χρήσιμες οδηγίες και έντυπα για τις εγγραφές στην Α, Β και Γ  τάξη : http://www.epalsyrou.gr/index.php/enimerosi-goneon/entypa-eggrafon

 

To Ημερήσιο ΕΠΑΛ θα λειτουργήσει  (Σχολικό Έτος 2021-2022) με τους παρακάτω Τομείς :   

 

ΤΟΜΕΑΣ ΥΓΕΙΑΣ – ΠΡΟΝΟΙΑΣ - ΕΥΕΞΙΑΣ με ειδικότητες:

⦁ Βοηθός Βρεφονηπιοκόμου

⦁ Βοηθός Νοσηλευτή

⦁ Αισθητικής Τέχνης

ΤΟΜΕΑΣ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ με ειδικότητα:

⦁ Γραφικών Τεχνών

ΤΟΜΕΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ με ειδικότητες:

⦁ Τεχνικός Η/Υ και Δικτύων

⦁ Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής

ΤΟΜΕΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ με ειδικότητες:

⦁ Τεχνικός Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων και Κατασκευών

⦁ Τεχνικός Μηχανικός Θερμικών Εγκαταστάσεων και Μηχανικός Τεχνολογίας Πετρελαίου & Φυσικού Αερίου

⦁ Τεχνικός Οχημάτων

ΤΟΜΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ με ειδικότητα:

⦁ Τεχνικός Ηλεκτρολογικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων και Δικτύων

ΤΟΜΕΑΣ ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ, ΔΟΜΗΜΕΝΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ με ειδικότητα:

⦁ Σχεδιαστής Δομικών Έργων και Γεωπληροφορικής.

ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ με ειδικότητες:

⦁ Υπάλληλος Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών

⦁ Υπάλληλος Τουριστικών Επιχειρήσεων