Σε τμήμα του δρόμου που οδηγεί στο Κίνι, λίγα μέτρα μετά το ύψος της παρακαμπτήριας οδού για την παραλία του Λωτού

Απαιτείται έλεγχος και άμεση αποκατάσταση του τοιχίου αντιστήριξης

  • Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου, 2021 - 06:14

Αναπάντητο παραμένει μέχρι σήμερα το πρόβλημα της αποκατάστασης του τοίχου αντιστήριξης τμήματος δρόμου που οδηγεί στο Κίνι και συγκεκριμένα στην πρώτη στροφή που συναντούν οι οδηγοί αμέσως μετά το ύψος της παρακαμπτήριας οδού για την παραλία του Λωτού, με την αγωνία των πολιτών για ασφαλείς μετακινήσεις να έρχονται στο προσκήνιο.

Ειδικότερα, επί της απότομης στροφής, έχουν διαπιστωθεί “κατακρημνίσεις” μερών του πέτρινου τοιχίου, η γενικότερη εικόνα του οποίου προδίδει... αποσύνθεση, με αποτέλεσμα ο προβληματισμός και ο φόβος στους πολίτες για την ασφάλειά τους, κατά τη διέλευση από το συγκεκριμένο σημείο να είναι στην πρώτη γραμμή.

Πρόκειται για ένα θέμα που απαιτεί άμεσα ανταπόκριση από τους αρμόδιους, καθώς γενικώς τα “ανοικτά” θέματα οδοποιίας στην περιοχή του Κινίου έχουν επισημανθεί κατ΄ επανάληψη από την Κοινότητα Άνω Σύρου.

Δεν πρέπει να παραβλέπει κανένας μάλιστα πως το συγκεκριμένο χωριό υποδέχεται τη θερινή περίοδο μεγάλο αριθμό επισκεπτών, γεγονός που αυξάνει και τον κυκλοφοριακό όγκο.