Τοποθετήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Μιαούλη και η φωταγώγησή του θα πραγματοποιηθεί αρχές Δεκεμβρίου

Η Σύρος “μπαίνει” σε Χριστουγεννιάτικη διάθεση

Με live streaming αναμένεται να καλυφθεί η εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Μιαούλη, αρχές Δεκεμβρίου, σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης για το προσεχές εορταστικό διάστημα.

Η Δημοτική Αρχή προχώρησε στην τοποθέτηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Μιαούλη, δίνοντας εορταστικό “χρώμα” στην Ερμούπολη, η οποία αναμένεται να στολιστεί ακόμη περισσότερο τις επόμενες ημέρες. Σύμφωνα με όσα είχε αναφέρει σε παλαιότερη δημόσια συνεδρίαση ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Μηνάς Αληφραγκής ο Δήμος σε συνέχεια της απόκτησης μέσω δωρεάς του συγκεκριμένου Χριστουγεννιάτικου δέντρου, είχε μεριμνήσει για την προμήθεια νέων διακοσμητικών χριστουγεννιάτικων φωτιστικών για την “ανάπτυξή” τους σε όλη την πόλη και το ιστορικό κέντρο.

Λογικά τις επόμενες ημέρες, θα “τρέξει” ο στολισμός των κεντρικών δρόμων προκειμένου το νησί να λάβει ένα αισιόδοξο “χρώμα” που θα λειτουργήσει ανακουφιστικά στην καθημερινότητα των πολιτών, παρά τις δυσκολίες και τα μέτρα που έχει φέρει αναγκαστικά η πανδημία.