Αίτημα της Κοινότητας Ερμούπολης για το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2022

Επιμένουν για συμμάζεμα της “εισόδου” στη μαρίνα Λαζαρέττων

  • Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021 - 06:14
  • /   Eνημέρωση: 1 Δεκ. 2021 - 18:00

Με σαφή αιτήματα προς τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης επιδιώκουν τη βελτίωση της εικόνας των Λαζαρέττων η πρόεδρος, Ανθή Χαλκιά και τα μέλη της Κοινότητας Ερμούπολης, με το βασικότερο εξ αυτών να αφορά στην αποκατάσταση της εισόδου της δημοτικής οδού στη μαρίνα της περιοχής.

Πρόκειται για ένα αίτημα που προωθείται στην ατζέντα των προτάσεων για την επόμενη χρονιά (2022) αναφορικά με το Τεχνικό Πρόγραμμα, καθώς η συγκεκριμένη περιοχή χρειάζεται αυξημένη φροντίδα.

Συγκεκριμένα, στην είσοδο της μαρίνας των Λαζαρέττων αν κι έχει πραγματοποιηθεί καθαρισμός, ωστόσο, η γενικότερη εικόνα της παραμένει αρκετά υποβαθμισμένη. Μεγάλες λακκούβες και “βραχώδη” τμήματα επικίνδυνα για τη διέλευση οχημάτων και δικύκλων, καθώς επίσης απουσία περίφραξής, αλλά και ανομοιόμορφος δρόμος συνθέτουν ένα “παζλ” αρκετά κακής κατάστασης, για την οποίαν οφείλει να μεριμνήσει η Δημοτική Αρχή.

Με φόντο και τις προσπάθειες αξιοποίησης της μαρίνας, χρήσιμο είναι ο Δήμος να μεριμνήσει για το δημοτικό τμήμα του δρόμου, που όπως αποδεικνύουν οι φωτογραφίες, χρειάζεται αυξημένη φροντίδα.