Σύρος

Χριστουγεννιάτικη δράση από το Νηπιαγωγείο Φοίνικα: Στείλε κι εσύ μια ευχή

  • Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου, 2021 - 17:18

Στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων ενόψει των εορτών, το νηπιαγωγείο Φοίνικα Σύρου, απευθύνει ανοικτή πρόσκληση προς όλα τα παιδιά του νησιού, αλλά και στις οικογένειές τους.

Η χριστουγεννιάτικη δράση του νηπιαγωγείου Φοίνικα «Στείλε και εσύ μία ευχή» πραγματοποιείται για 2η συνεχή χρονιά φέτος.

«Σας προσκαλούμε να φτιάξετε μια χειροποίητη χριστουγεννιάτικη κάρτα (με ζωγραφική, κολάζ, υλικά της φύσης κλπ), να γράψετε μια γλυκιά ευχούλα, το όνομά σας, και να την τοποθετήσετε στα ειδικά ταχυδρομικά κουτιά που θα υπάρχουν γι’ αυτό το σκοπό, σε δυο σημεία του νησιού και πιο συγκεκριμένα, στην είσοδο του Νηπιαγωγείου Φοίνικα Σύρου (επί της οδού Χαλεπά) και στην πλατεία Μιαούλη μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο έλατο (δίπλα από το ταχυδρομικό κουτί για τα γράμματα του Άγιου Βασίλη των ΕΛΤΑ).»

Οι φετινές κάρτες και ευχές θα προσφερθούν στους εργαζόμενους στο νοσοκομείο του νησιού μας και στους συνανθρώπους μας που φροντίζονται σε αυτό. Ας στείλουμε την αγάπη μας σε όλους όσους τις ημέρες των Χριστουγέννων θα βρίσκονται σε αυτόν τον τόσο πολύτιμο για την υγεία μας χώρο. Ας φωτίσουμε με τις ευχές μας τα πρόσωπά τους!

Πότε; Περιμένουμε τις κάρτες σας από την Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου έως και την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021

Πού; Στο νηπιαγωγείο Φοίνικα Σύρου & στην πλατεία Μιαούλη (χριστουγεννιάτικο δέντρο)

*Μετά το πέρας της συλλογής τους, οι κάρτες θα απολυμανθούν και θα παραδοθούν από τη σχολική μας μονάδα στο Γενικό Νοσοκομείο Ερμούπολης «Βαρδάκειο & Πρώιο».

Καλές Γιορτές!