Ολοκληρώθηκε ο στολισμός σε κεντρικούς δρόμους και πλατείες ενόψει των Χριστουγέννων

Σύρος: Περισσότερο Χριστουγεννιάτικη από ποτέ...

  • Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου, 2021 - 06:14

Σε νότες χαράς, αισιοδοξίας και χρώματος “χορεύει” η πρωτεύουσα των Κυκλάδων φέτος, καθώς κεντρικοί δρόμοι και πλατείες έχουν στολιστεί πιο έντονα από ποτέ, συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια.

Πέραν της φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Μιαούλη και των φωτιστικών στύλων περιμετρικά του κέντρου της, έχουν φωτιστεί με ειδικές “γιρλάντες” και οι μεγάλοι στύλοι στο παραλιακό μέτωπο της Ερμούπολης, καθώς όμως και η οδός Νικ. Μανδηλαρά.

Επιπλέον, για πρώτη φορά φωτίστηκε ιδιαιτέρως η πλατεία Ηρώων, όπως παρομοίως και η πλατεία Τσιροπινά, πλησίον του κτιρίου που στεγάζεται η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου.

Οι παραπάνω κινήσεις, σε συνδυασμό και με την τοποθέτηση του ξύλινου σκαριού στο παραλιακό τμήμα της πόλης, από την πλευρά του Λιμενικού Ταμείου Σύρου δίνουν έναν θετικό τόνο στην καθημερινότητα των πολιτών, η οποία παρά την εορταστική περίοδο που ξεκινάμε να διανύουμε, παραμένει στη σκιά της υγειονομικής κρίσης, δηλαδή της πανδημίας.

Αξίζει να προστεθεί ότι σήμερα το πρωί στην πλατεία Μιαούλη ο Δήμος πρόσθεσε μία τεράστια χριστουγεννιάτικη μπάλα σε κεντρικό σημείο, η οποία το βράδυ θα φωτίζεται.