Εορταστικό ωράριο για τα καταστήματα της Σύρου από προχθές ενώ ο στολισμός των κεντρικών πεζόδρομων ολοκληρώθηκε χθες

Ο πεζόδρομος “καλωσορίζει” το εορταστικό κλίμα

Γιορτινή ατμόσφαιρα αποπνέει ο εμπορικός πεζόδρομος της Ερμούπολης, καθώς πέραν του στολισμού που έχει κάνει το κάθε κατάστημα, αυτός φιλοξενεί από χθες και τα πιο όμορφα φωτεινά αστέρια, που έχει προμηθευτεί ο Δήμος για το νησί και την περίοδο των Χριστουγέννων.

Όπως έχει αναφερθεί σε παλαιότερο φωτορεπορτάζ αναφορικά με την εικόνα της πλατείας Μιαούλη και των κεντρικών δρόμων της Ερμούπολης, ο στολισμός φέτος είναι περισσότερο χριστουγεννιάτικος από ποτέ άλλοτε, εικόνα που συναντούν πλέον οι κάτοικοι του νησιού και στον κεντρικό πεζόδρομο του ιστορικού κέντρου.

Σε αυτόν, χθες το πρωί, τοποθετήθηκαν καθίσματα – αστέρια, τα οποία μπορούν να επισκεφθούν μικροί και μεγάλοι ώστε να φωτογραφηθούν.

Η συγκεκριμένη κίνηση βοηθά στην κατεύθυνση της επισκεψιμότητας στην πόλη και όπως ανέφερε και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος εντός της προχθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, επιδιώκουν να αυξήσουν την επισκεψιμότητα στο ιστορικό κέντρο, αλλά και να τονώσουν την κίνηση των καταστημάτων.

Υπενθυμίζεται δε, πως, από προχθές, έχει ξεκινήσει το φετινό εορταστικό ωράριο των καταστημάτων, όπως γνωστοποίησε με σχετική ανακοίνωσή του, ο Εμπορικός Σύλλογος Σύρου.