Καλύφθηκε με ασφαλτόστρωση και χοντρό χαλίκι το τμήμα της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου που είχε σκαφτεί για έργο ύδρευσης της ΔΕΥΑ Σύρου

Εκκρεμότητες στην ασφαλτόστρωση και κίνδυνος για οδηγούς

Σοβαρός κίνδυνος πρόκλησης ατυχημάτων ανακύπτει στον δρόμο της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου στην Ερμούπολη και ειδικότερα στο ύψος του Αθλητικού Κέντρου, καθώς η πρώτη ασφαλτόστρωση με χοντρό χαλίκι στο τμήμα που είχε σκάψει η ΔΕΥΑ Σύρου για την εκτέλεση έργου ύδρευσης, “γεννά” ανησυχία και μεγάλους φόβους.

Συγκεκριμένα, μέρος από το χαλίκι που έχει ασφαλτοστρωθεί κατά μήκος του “ανοικτού” τμήματος, έχει μετακινηθεί προς το υπόλοιπο οδόστρωμα με αποτέλεσμα αυτό να μετατρέπεται σε “παγίδα” για οδηγούς δικύκλων.

Παράλληλα, όπως παρατηρούν διερχόμενοι οδηγοί, η πρώτη ασφαλτόστρωση έχει σημαντική διαφορά σε σχέση με το υπόλοιπο τμήμα του δρόμου, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται έντονες ανομοιομορφίες στην επιφάνεια του δρόμου.

Με φόντο τα παραπάνω, η “Κοινή Γνώμη” επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Σύρου, Ανδρέα Γιαλόγλου, ο οποίος αν και βρίσκεται σε καραντίνα, ωστόσο, δήλωσε πως ενημερώθηκε για τα προβλήματα με το χαλίκι που “παρασύρεται” και μετακινείται στο υπόλοιπο τμήμα του δρόμου.

Σύμφωνα με όσα εξήγησε, εργάτες της ΔΕΥΑ Σύρου προχώρησαν στην απομάκρυνση των χαλικιών από το “κλειστό” τμήμα του δρόμου, για την ασφαλή μετακίνηση οδηγών, ενώ στο άλλο κομμάτι που έχει σκαφτεί, γνωστοποίησε πως θα ακολουθήσει – το ταχύτερο δυνατόν – ρίψη λεπτής, σφραγιστικής ασφαλτόστρωσης.

 

Ετικέτες: