“Νεκρή” απόλυτα η αγορά της Σύρου και η παραλιακή ζώνη της πόλης, στο πλαίσιο της απόφασης του Υπ. Πολιτικής Προστασίας εξαιτίας του χιονιά και της σφοδρής κακοκαιρίας

Ημέρες αργίας... στο κέντρο της Ερμούπολης

Κλειστές παρέμειναν οι επιχειρήσεις εστίασης και τα εμπορικά καταστήματα της Σύρου και ειδικότερα της Ερμούπολης, χθες και σήμερα, στο πλαίσιο της απόφασης του Υπουργού Πολιτικής Προστασίας για αργία σε όλους τους τομείς, λόγω του χιονιά και της εντονότατης κακοκαιρίας.

Ένας απλός περίπατος στην Ερμούπολη απέδειξε σε τοπικό επίπεδο την πιστή εφαρμογή των κυβερνητικών αποφάσεων και οδηγιών για την ασφάλεια των πολιτών, ενώ πρέπει να σημειωθεί πως μία απόκοσμη σιωπή απλώθηκε στο ιστορικό κέντρο, το οποίο δεδομένης της απουσίας κόσμου από τους κεντρικούς και μικρότερους δρόμους, θύμισε εποχές ολικού lockdown στο νησί.

Σύμφωνα με τις χθεσινές ανακοινώσεις, οι Κυκλάδες και κατ΄ επέκταση και η Σύρος είναι στις γεωγραφικές ενότητες που παραμένουν σε αργία και σήμερα, καθώς η σφοδρή κακοκαιρία κάνει την εμφάνισή της για μία ακόμη ημέρα.