Μη επικαιροποιημένα στοιχεία στο νέο site του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης

Σύγχρονη ιστοσελίδα με... κενά ενημέρωσης

Χωρίς ουσιαστική μέριμνα για μία σωστή λειτουργία φαίνεται να παραμένει το τελευταίο διάστημα η νέα ιστοσελίδα του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, αφού σε αρκετές κατηγορίες το περιεχόμενό της είναι ανεπίκαιρο και λανθασμένο.

Τα εν λόγω “κενά” στην ορθή ενημέρωση παρατήρησε ο επικεφαλής της παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση Σύρου στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δεδομένου ότι η εν λόγω ιστοσελίδα του Δήμου είναι νέα, σύγχρονη και ως εκ τούτου, επιβάλλεται να παρέχει τη σωστή πληροφόρηση στους δημότες της Σύρου, αλλά και στους επισκέπτες του νησιού.

Ενδεικτικά, πρέπει να αναφερθεί πως μέχρι σήμερα αναφέρεται ως δημοτικός σύμβουλος, ο Βαγγέλης Περρής που είχε παραιτηθεί προ μηνών, ως Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, ο Πέτρος Μώτος, αν και στη θέση του προσεχώς τοποθετήθηκε η Αγγελική Πρίντεζη, ενώ ο κ. Μώτος εμφανίζεται ως μέλος της Δημοτικής Αρχής, ασχέτως αν είχε παραιτηθεί προ καιρού και κράτησε την έδρα του, συνεχίζοντας ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος.

Ακόμη, δεν έχε συμπεριληφθεί ο Νικήτας Γρυπάρης στη θέση της μείζονος αντιπολίτευσης, ενώ παραμένει το όνομα του προσφάτως παραιτηθέντα, Γιώργου Μαραγκού, όπως επίσης, δεν έχει προστεθεί η νέα Αντιδημαρχία Αθλητισμού.

Τέλος, στην κατηγορία “Πολιτισμός” αρκετές αναρτήσεις είναι διπλές, όπως για παράδειγμα το πρόγραμμα της Αποκριάτικης περιόδου για το τρέχον διάστημα 2022.

Ο Δήμος οφείλει άμεσα να ελέγξει τους αρμόδιους υπαλλήλους και να φροντίσει για τη διόρθωση και ορθή ενημέρωση βασικών δεδομένων.