Σε εξέλιξη οι εργασίες από την Υπηρεσία Καθαριότητας για τη βελτίωση εικόνα της κεντρικής πλατείας του ιστορικού κέντρου της Ερμούπολης

Συνολική περιποίηση δέντρων και παρτεριών στην πλατεία Μιαούλη

  • Δευτέρα, 14 Μαρτίου, 2022 - 06:14
  • /   Eνημέρωση: 14 Μαρ. 2022 - 18:00

Το μερίδιο που της αναλογεί για την εικόνα της πλατείας Μιαούλη σηκώνει η Υπηρεσία Καθαριότητας, προβαίνοντας σε εργασίες κλαδέματος και φύτευσης, για τη βελτίωση όλων των σημείων της που περιβάλλουν το κεντρικότερο μνημείο της Ερμούπολης, το Δημαρχιακό Μέγαρο.

Συγκεκριμένα, την τελευταία εβδομάδα έγιναν εργασίες κλαδέματος στα μικρά δέντρα της πλατείας και στις νερατζιές, καθώς επίσης προχώρησαν σε κλάδεμα των μικρών παρτεριών. Επιπλέον, στον προγραμματισμό της η Υπηρεσία έχει δρομολογήσει τη φύτευση όλων των κενών τμημάτων των παρτεριών για την ανάπτυξη πρασίνου, ενώ προσεχώς, σε συνεννόηση και συνεργασία με την Προσκοπική “οικογένεια” της Σύρου θα υπάρξει συστηματική φροντίδα και πότισμα.

Τα παραπάνω έγιναν και θα ολοκληρωθούν παρουσία κηπουρού ώστε το αποτέλεσμα να αναβαθμίζει την εικόνα της πλατείας. Πρέπει να σημειωθεί πως σε επόμενο διάστημα θα ακολουθήσει φύτευση παρτεριών στο ΚΕΠ Ερμούπολης και στην πλατεία Παπάγου.