Καμία εξέλιξη στην πράξη για τον χώρο που προοριζόταν για παιδική χαρά στα Καμίνια

Παιδική χαρά στις υποσχέσεις

  • Τρίτη, 29 Μαρτίου, 2022 - 06:14
  • /   Eνημέρωση: 29 Μαρ. 2022 - 21:00

Υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα έχουν αποδειχθεί οι πολλές αναφορές αρμοδίων τόσο από τον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης, όσο και από την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου σχετικά με τον χώρο της παιδικής χαράς στα Καμίνια, αφού αυτός μέχρι σήμερα δεν έχει αποκατασταθεί.

Συγκεκριμένα, το μικρό τμήμα όπισθεν των αποδυτηρίων του γηπέδου των Καμινίων, παραμένει χωρίς τις κατάλληλες διαμορφώσεις που θα τον καθιστούσαν έναν χώρο ασφαλή για παιχνίδι, σε μία γειτονιά που έχει πολλά παιδιά, με αποτέλεσμα σήμερα, να παραπέμπει σε μικρό σκουπιδότοπο.

Κατά καιρούς οι αρμόδιοι είχαν δεσμευθεί για τη χρηματοδότηση ενός μικρού έργου που θα μπορούσαν να μεταμορφώσουν κυριολεκτικά τον χώρο, ο οποίος θα μπορούσε να υποδέχεται μικρά παιδιά που δεν μπορούν να παίζουν εκτεθειμένα στον δρόμο, ωστόσο, μέχρι σήμερα, δυστυχώς ο χώρος δεν έχει δεχθεί καμία φροντίδα.

Κρίνεται επιβεβλημένη η μέριμνα εκ μέρους του Δήμου για τον χώρο, καθώς η εικόνα του έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τον φροντισμένο χώρο του γηπέδου, ο οποίος φτιάχτηκε από την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου.