Προσφορά παπλωμάτων και παπλωματοθηκών στη Νοσηλευτική δομή Σύρου από την Υπηρεσία Καθαριότητας και την Ανακύκλωση του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης

Ζεστή... αγκαλιά από την ανταποδοτική ανακύκλωση για το Νοσοκομείο

Στη διάθεση παπλωμάτων και παπλωματοθηκών προς το Νοσοκομείο Σύρου μεταφράστηκε η προσπάθεια των κατοίκων της Σύρου για ανταποδοτική ανακύκλωση ρούχων και υποδημάτων, γεγονός ιδιαιτέρως αισιόδοξο για τη συνέχιση της συγκεκριμένης δράσης.

Ειδικότερα, οι τελευταίοι 9 τόνοι ρούχων που συγκεντρώθηκαν στους κόκκινους κάδους από την Ερμούπολη (πλησίον Σκλαβενίτη) και από τον Φοίνικα (αγροτικό ιατρείο) έγιναν ενίσχυση προς το Νοσοκομείο Σύρου, μέσα από αγορά παπλωμάτων που διέθεσε η αρμόδια Αντιδήμαρχος, Αγγελική Πρίντεζη με εργάτες της Καθαριότητας και της Ανακύκλωσης προς τη νοσηλευτική δομή του νησιού.

Η προσπάθεια των δημοτών φαίνεται πως έχει στεφθεί με επιτυχία, με τους ίδιους να συνεχίζουν ακόμη πιο δυναμικά να στηρίζουν την ανταποδοτική ανακύκλωση στο νησί. Υπενθυμίζεται πως η συνεργαζόμενη εταιρεία με τον Δήμο για τους κόκκινους κάδους είναι η RECYCOM και παρόμοια προσφορά προς το Νοσοκομείο Σύρου είχε υπάρξει κατά το παρελθόν.

Η ανταποδοτική ανακύκλωση ρούχων στη Σύρο ξεκίνησε επί λειτουργίας του ΦΟΔΣΑ Σύρου – Ερμούπολης.