Σε αρκετά σημεία της Σύρου, τα οποία καλύπτει η αστική συγκοινωνία του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης

Σε άθλια κατάσταση οι στάσεις αναμονής επιβατών

Επειγόντως αντικαταστάσεις των στάσεων αναμονής επιβατών που εξυπηρετούνται με τα mini bus του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης απαιτούνται, καθώς οι περισσότερες εξ αυτών έχουν περιέλθει σε κάκιστη κατάσταση.

Ειδικότερα, τα στέγαστρα και οι βάσεις των στάσεων αναμονής τόσο στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου, όσο και στο parking πλησίον του σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης πέραν του αποχρωματισμού τους, έχουν ακολουθήσει γενικότερα τον δρόμο της... αποσύνθεσης, αφού τμήματά τους είναι σχεδόν κατεστραμμένα, επηρεασμένα από την υγρασία, με αποτέλεσμα να μην εξυπηρετούν τους πολίτες.

Συγκεκριμένα, αρκετοί δημότες έχουν εκφράσει κατά καιρούς παράπονα για το γεγονός πως δεν μπορούν να κάτσουν στα ενσωματωμένα καθίσματα των στάσεων, καθώς ή τμήματά τους έχουν καταστραφεί πλήρως και άρα, απομακρυνθεί, ή ο αποχρωματισμός προκαλεί στίγματα στα ρούχα των χρηστών τους.

Η συνολικότερη εικόνα των στάσεων αναμονής του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης δεν είναι η καλύτερη και ως εκ τούτου, η Δημοτική Αρχή οφείλει να μεριμνήσει άμεσα για αντικαταστάσεις αυτών.