Με εργολαβία του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης η αποκατάσταση του δρόμου που ξεκινά από την παράκαμψη για τον Άγιο Δημήτριο μέχρι και στη στροφή προς το Κοράκι

Προς επούλωση το επικίνδυνο και κατεστραμμένο οδόστρωμα

Σε εκτεταμένες αποκαταστάσεις στον δρόμο που ξεκινά από την παράκαμψη για την περιοχή του Αγίου Δημητρίου, μέχρι και τον δρόμο που φθάνει στο Κοράκι, στη λεωφόρο Κυπρίων Αγνοουμένων (προς Δήλι), θα προχωρήσει ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης, στο πλαίσιο εργολαβίας που θα ξεκινήσει προσεχώς.

Σε σχετική ενημέρωσή του, χθες, στην Οικονομική Επιτροπή, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Μηνάς Αληφραγκής αναφέρθηκε στην εργολαβία των 300 χιλ. ευρώ που θα προωθηθεί το επόμενο διάστημα, με φόντο τις ανάγκες στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας κι ευθύνης του Δήμου.

Σύμφωνα με τις ανάγκες που έχει ιεραρχήσει η Τεχνική Υπηρεσία, εκτεταμένες εργασίες και επουλώσεις θα υπάρξουν στον δρόμο που οδηγεί προς το Δήλι, αφού σε αρκετά τμήματα αυτού διαπιστώνονται μεγάλες φθορές όπως επίσης, λακκούβες και αποκόλληση ασφάλτου, κατάσταση που είναι άκρως επικίνδυνη για οδηγούς οχημάτων και κυρίως δικύκλων.

Το φωτογραφικό υλικό της εφημερίδας αναδεικνύει για μία ακόμη φορά τα σχετικά προβλήματα, για τα οποία επανειλημμένως δημότες έχουν παραπονεθεί.