Παρέμβαση στο Δημοτικό Συμβούλιο εν όψει της άφιξης επισκεπτών στη Σύρο, με στόχο τη διευκόλυνση και ασφάλεια πεζών και οδηγών

Παντελής απουσία διαγραμμίσεων στο κέντρο της Ερμούπολης

  • Πέμπτη, 9 Ιουνίου, 2022 - 06:14
  • /   Eνημέρωση: 9 Ιουν. 2022 - 19:00

Απερίγραπτη η κατάσταση που καταγράφεται στο κέντρο της Ερμούπολης αναφορικά με τις διαγραμμίσεις, καθώς αυτές έχουν αποχρωματιστεί σχεδόν πλήρως, με αποτέλεσμα οι πεζοί αλλά και οι οδηγοί να μην είναι σε θέση να τις διακρίνουν.

Το θέμα έθεσε επί τάπητος η πλευρά της μείζονος αντιπολίτευσης στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, επισημαίνοντας πως οι διαγραμμίσεις πρέπει να επαναχρωματισθούν ώστε πεζοί και οδηγοί να μετακινούνται με ασφάλεια.

Η σχετική παρατήρηση σημειώνεται πως έγινε και εν όψει της άφιξης των επισκεπτών στο νησί της Σύρου, καθώς η κυκλοφορία οχημάτων και δικύκλων θα πρέπει να “υπακούει” σε όλους τους κανόνες ώστε να αποφευχθούν ατυχήματα.

Η “Κοινή Γνώμη” αποτύπωσε τα πιο “προβληματικά” σημεία του κέντρου, στα οποία χρειάζονται επαναδιαγραμμίσεις, όπως η πλατεία Κανάρη, το Νησάκι, το kiss 'n' ride και η οδός Ελ. Βενιζέλου (πρώην Ερμού).

Ετικέτες: