Σε εφαρμογή τα προσωρινά κυκλοφοριακά μέτρα στην Άνω Σύρο μέχρι και τέλος Αυγούστου

Η μονοδρόμηση “λύνει” το κυκλοφοριακό κομφούζιο

  • Τρίτη, 19 Ιουλίου, 2022 - 06:14
  • /   Eνημέρωση: 19 Ιουλ. 2022 - 18:00

Σε εφαρμογή έχουν τεθεί τα προσωρινά κυκλοφοριακά μέτρα στην Άνω Σύρο και στον επαρχιακό δρόμο κατά τις βραδινές ώρες, ώστε να μην προκαλείται κυκλοφοριακό κομφούζιο, λόγω της αυξημένης επισκεψιμότητας.

Ειδικότερα, έχει ξεκινήσει με επιτυχία να εφαρμόζεται η μονοδρόμηση στον επαρχιακό δρόμο, στην οδό Μάρκου Βαμβακάρη, η οποία και αποτελεί την άνοδο για τους οδηγούς. Στον οικισμό υπάρχει ειδική σήμανση αλλά και άνθρωποι του Δήμου ώστε να ενημερώνουν σχετικώς.

Προς υπενθύμιση στο αναγνωστικό κοινό, η μονοδρόμηση ξεκινά καθημερινά από τις 19.00 και ολοκληρώνεται στη 01.00.

Σε σχετική ανακοίνωσή του, ο Δήμος είχε επισημάνει τα εξής: “Η ρύθμιση αφορά στον περιορισμό των οχημάτων στη μία κατεύθυνση κατά την άνοδο της επαρχιακής οδού «Ερμούπολη Άνω-Μεριά», λόγω των έντονων κυκλοφοριακών προβλημάτων που παρατηρούνται κατά τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Ειδικότερα, ισχύουν τα εξής: Απαγορεύεται η διέλευση όλων των ΙΧ επιβατικών αυτοκινήτων κατά την κατεύθυνση προς Άνω Μεριά. Η χρήση της καθόδου θα είναι ελεύθερη για όλα τα οχήματα. Η αποκλειόμενη κατεύθυνση κυκλοφορίας για τα ΙΧ επιβατικά οχήματα θα εξυπηρετείται από τη νέα παρακαμπτήρια οδό μονής κατεύθυνσης.”.