Για άγνωστους λόγους προκλήθηκε καταστροφή μέρους της περίφραξης του Αθλητικού Κέντρου του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης

Άμεση αποκατάσταση για την ασφάλεια των πολιτών

  • Παρασκευή, 22 Ιουλίου, 2022 - 06:16

Σε άμεση αποκατάσταση της ζημιάς που προκλήθηκε στην είσοδο του Αθλητικού Κέντρου προχώρησε ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης, προκειμένου να μην τραυματιστεί κανένας εισερχόμενος ή εξερχόμενος πολίτης στις αθλητικές εγκαταστάσεις.

Συγκεκριμένα, τμήμα της περίφραξης βρέθηκε προχθές το βράδυ αποκολλημένο από τη θέση του και πεσμένο στο οδόστρωμα, σε ένα σημείο μάλιστα που δεν έχει επαρκή φωτισμό. Για το γεγονός ενημερώθηκε η Δημοτική Αρχή, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, όχι από την πλευρά που προκάλεσε τη ζημιά. Τα αντανακλαστικά της Τεχνικής Υπηρεσίας υπήρξαν άμεσα, ώστε να αποφευχθεί τραυματισμός πολιτών, αφού το τμήμα της περίφραξης που είχε μετατοπιστεί από τη βάση του, εγκυμονούσε κίνδυνο πτώσης τόσο για δικυκλιστές, όσο και για πεζούς.

Πρόκειται για ενέργεια που καυτηριάζεται έντονα, καθώς η απουσία ενημέρωσης από την πλευρά που προκάλεσε τη ζημιά, θα μπορούσε να σημάνει τραυματισμό πολίτη.

Πρέπει να σημειωθεί πως μετά την επανατοποθέτηση της περίφραξης ελέγχθηκε συνολικά το εν λόγω τμήμα, ώστε να είναι ξεκάθαρο πως δεν θα αποκολληθεί ξανά, τουλάχιστον όχι εύκολα.