Πολύωρη στάθμευση φορτηγού ανακύκλωσης στον κεντρικό δρόμο της περιοχής Χρούσσα σε καθημερινή βάση

Ευθεία απειλή για διερχόμενους οδηγούς

Σοβαρότατο πρόβλημα στην κυκλοφορία στον κεντρικό δρόμο της περιοχής Χρούσσα προκαλεί μεγάλο φορτηγό της ανακύκλωσης, το οποίο συστηματικά παραμένει σταθμευμένο στη μία κατεύθυνση, αναγκάζοντας τους διερχόμενους οδηγούς σε... μετωπικές συναντήσεις και επικίνδυνους ελιγμούς.

Συγκεκριμένα, καθ΄ όλη τη διάρκεια των τελευταίων δέκα ημερών, το φορτηγό αφήνεται καθημερινά σταθμευμένο στο επαρχιακό δίκτυο, αποκλείοντας με τον όγκο του τη μία λωρίδα κυκλοφορίας. Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης αποτελεί η αγωνία των οδηγών, οι οποίοι αναγκάζονται να μπαίνουν στο αντίθετο ρεύμα για να μετακινηθούν, παίζοντας κυριολεκτικά με την τύχη τους, στην περίπτωση που έρχεται άλλο όχημα αντίθετης πορείας.

Σχετικά παράπονα μεταφέρθηκαν προς την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης για να προβεί στις απαραίτητες κινήσεις προς τους αρμόδιους, ωστόσο, αν και το φορτηγό “εξαφανίστηκε” για διάρκεια διημέρου, δυστυχώς, μετά, επανήλθε στον κεντρικό δρόμο. Να σημειωθεί πως το φορτηγό αφήνεται στην περιοχή καθημερινά από το μεσημέρι μέχρι και το επόμενο πρωί.

Η συγκεκριμένη κατάσταση αποτελεί ευθεία απειλή για τους οδηγούς και τη σωματική ακεραιότητά τους, όπως άλλωστε αποδεικνύει και το φωτογραφικό υλικό της εφημερίδας.

Μάλιστα χθες, από τύχη αποφεύχθηκε ατύχημα στο σημείο. Οι αρμόδιοι οφείλουν να μεριμνήσουν σχετικά για την απομάκρυνσή του.

 

 

Ετικέτες: